Boramirr
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-23-2024 01:40 AM in
Galaxy S
Güvenli klasör şifresini unuttum ve şifremi unuttum çıkmıyor onun yerine kaldır var onu yapınca da bütün verirler gidecek nasıl düzeltebilirim acaba
2 Comments
yakup
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2024 02:59 AM in
Galaxy S
Samsung servis arara yardımcı olur
Galaxy_M12
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-23-2024 03:42 AM in
Galaxy S
Merhaba, güvenli klasör şifrenizi unuttuysanız:
1. Yedekleme veya parola kurtarma seçeneklerini kullanmayı deneyin.
2. Resmi destek kanallarından yardım isteyin.
3. Başka bir cihazda aynı hesaba erişmeyi deneyin ve şifrenizi sıfırlayın.
4. Sorunu çözemezseniz, cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz, ancak bu tüm verileri silecektir.Güvenli klasörü oluştururken "Samsung Account'la sıfırla" seçeneğini açtıysanız altta şifremi unuttum vb. Bir kısım görünür ki, buradan Samsung hesabınızla şifreyi sıfırlayabilirsiniz. Eğer açmadıysanız maalesef kendiniz herhangi bir işlem yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor. Uzaktan destek ile kontrol edip yardım edebilirler.
1. Yedekleme veya parola kurtarma seçeneklerini kullanmayı deneyin.
2. Resmi destek kanallarından yardım isteyin.
3. Başka bir cihazda aynı hesaba erişmeyi deneyin ve şifrenizi sıfırlayın.
4. Sorunu çözemezseniz, cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz, ancak bu tüm verileri silecektir.Güvenli klasörü oluştururken "Samsung Account'la sıfırla" seçeneğini açtıysanız altta şifremi unuttum vb. Bir kısım görünür ki, buradan Samsung hesabınızla şifreyi sıfırlayabilirsiniz. Eğer açmadıysanız maalesef kendiniz herhangi bir işlem yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetleri ile görüşmeniz gerekiyor. Uzaktan destek ile kontrol edip yardım edebilirler.