cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Knox arttığında ya da server kayıtta çalışmayan uygulamaların alternatifleri

(Topic created on: 4 weeks ago)
95 Views
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Güvenli klasör

Island uygulamasını öneriyorum. Güvenli klasörle tamamen aynı mantıkta çalışıyor. Play store'a girip hesabınızı girerek istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz. İçine uygulama klonlamak için github üzerinden bir eklenti veya apk olarak uygulamayı indirmek gerekiyor.

image

Samsung Pass

Google'ın otomatik doldurma aracı gayet iyi. Ayarlar>güvenlik ve gizlilik>daha fazla güvenlik ayarı>şifreler, parolalar ve otomatik doldurma kısmından google şifre yöneticisini seçebilirsiniz.

image

Samsung wallet

Normalde Google wallet var ama her ikisi de ülkemizde olmadığı için burayı geçiyorum. Bankanızın NFC'sini kullanabilirsiniz.

image

Geri kalanlar server kayıtta sıkıntı çıkarmıyor. Knox arttığında birçok uygulama çalışmıyor ama KnoxPath ile onları çalıştırabilirsiniz.
8 Comments
Galaxy S
Bende knoxpatch ekli Samsung paas için tsk 😊
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim😊
hsnckr
Active Level 3
Galaxy S
Telefonum server kayıtlı ve tüm uygulamalar düzgün çalışıyor acaba root ile kayıttan mi bahsediyorsun
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Server kayıt olmasına rağmen güvenli klasör ve pass çalışıyor mu?
0 Likes
hsnckr
Active Level 3
Galaxy S
Evet yıllardır kullanıyorum wearable da çalışıyor bahsettiğim note 10 şimdi 24 ultra kullanıyorum daha server kaydı yaptırmadım açık değil dediğin problemler root yapınca ortaya çıkıyor
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Server yapıldıktan sonra format atana kadar çalıştığını da söylüyor bazı kullanıcılar. Bazı eski modellerde gene çalışabiliyor. Genelde çalışmadığı yönünde çoğu kullanıcıda. Yenilerde sadece server var root yok. Bir de root atıldıktan sonra server yapılmıyor.
0 Likes
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Faydalı gönderi yer imlerine ekledim 😊
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim