cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenli klasör

(Topic created on: 11-12-2023 06:32 PM)
194 Views
Müzdarip
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

S23 cihazımda uygulamalarıma kilit koymak istiyorum. Güvenli klasör diye saçma sapan bir uygulama var. Güvenli klasör içine attığım İnstagram uygulamasında cihazımdaki video resim ve dosyalarıma erişemiyorum. Varmı bu sorunun bir çözümü acaba

9 Comments
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Güvenli klasör telefonunuzun içindeki 2. Bir telefondur. Aynı anda bir uygulamayi farkli hesaplarda kullanmanıza gizli ve güvende kalması gereken verilerinizi korumaya yarar. Güvenli klasöre girip galeriye girdikten sonra güvenli klasör içindeki galeriye girin resimleri seçip sağ alttan 3 noktaya basıp güvenli klasör dışına taşı diyebilirsiniz
S23_Ertuğrul
Active Level 6
Galaxy S
Güvenli klasör neden iş profili olarak görünüyor biliyormusunuz ?
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Merhaba, bir kaç gündür bu soruya cevap aradığınızı gördüm. Yardımcı olmak isterim ama tam olarak neyden bahsettiğinizi anlayamadım iş profili olarak gözüküyor dediğiniz yerin ekran görüntüsünü atarmisiniz .
S23_Ertuğrul
Active Level 6
Galaxy S
Güvenli klasörün içine girince hesabı kaldır bölümü var ordan hesabı kaldır diyince iş profili olarak görünüyor
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Maalesef baktım ama bulamadım muhtemelen arkadaşın dediği gibi iş için kullanmayacaksaniz uygulamanın ikonunu ve rengini değiştirebilirsiniz
0 Likes
S23_Ertuğrul
Active Level 6
Galaxy S
Bakabildin mi sizde de aynı mı ?
Tellioğlu
Active Level 7
Galaxy S
Hocam Temel Android sisteminde profiller mevcut. İş profili, bireysel profil vs oluşturabiliyorsunuz. Bu bölümler birbirinden izole çalışır ve ayrı bir telefonmuşcasına diğer bölümlerin verilerine siz izin vermedikçe erişemez. Örneğin rehber, mesajlar, fotoğraflar. Samsungdaki güvenli klasör de bu özelliği baz alarak çalışıyor muhtemelen. Ben eski cihazımda apk olarak indirdiğim uygulamaları o alanda kullanıyordum ki olası bir virüs vb. Durumda diğer verilerime erişmesin diye. Umarım sorunuzun cevabı budur.
S23_Ertuğrul
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkürler cevap için benim de anlamadığım bireysel profil olması lazım aslında ama iş profili olarak geçiyor seçim yapamıyorum
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Müzdarip,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes