cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenli klasör sorunu

(Topic created on: 10-22-2023 12:14 PM)
375 Views
Morpheuss1
Active Level 5
Options
Galaxy S

Uygulamalara şifre koymak istiyorum fakat telefonda böyle bir özellik yok sanırsam. Güvenli klasör diye bir şey var ama hiçbir şekilde çalışmıyor uygulama ekliyorum olduğu gibi duruyor hiçbir şekilde şifre vs istemiyor bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba? 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Fıratsal
Active Level 3
Galaxy S
Güvenli klasörün şifresi oluyor. Orası ayrı bir depo gibi düşün. Tek tek uygulamalara şifre koymuyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Güvenli klasör içindeki uygulamalara ayrı şifre koymuyor sadece güvenli klasörün kendisine ait bi şifresi olur. İçindeki uygulamlar senin diğer güvenli klasör dışındaki kullandığın uygulamanın aynısı varsa eğer ondan farklıdır yani aynı uygulamanın birbirinden bağımsız iki kopyası gibi düşün

View solution in context

10 Comments
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Güvenli klasörünüze şifre mi koymak istiyosunuz?
0 Likes
Morpheuss1
Active Level 5
Galaxy S
Yani şifre koyuyorum zaten ama tam olarak amacını anlamadım içine uygulama ekliyorum hiçbir şey değişmiyor şifre vs sormadan giriyor eklediğim uygulamalara tam olarak ne işe yarıyor bu güvenli klasör?
Solution
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Güvenli klasör içindeki uygulamalara ayrı şifre koymuyor sadece güvenli klasörün kendisine ait bi şifresi olur. İçindeki uygulamlar senin diğer güvenli klasör dışındaki kullandığın uygulamanın aynısı varsa eğer ondan farklıdır yani aynı uygulamanın birbirinden bağımsız iki kopyası gibi düşün
Morpheuss1
Active Level 5
Galaxy S
Anladım teşekkür ederim açıklama için. Ben uygulama için şifre koymak istemiştim fakat Samsung yazılımında böyle bir özellik yok galiba.
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Aynen ya onu ben de çok istiyodum da bulamadım maalesef yok o yüzden ben de şifre koymak istediğim uygulama olırsa sadece güvenli klasöre indiriyorum. Klasör dışındakileri sildim ancak böyle oluyo yani
0 Likes
Morpheuss1
Active Level 5
Galaxy S
Maalesef öyle umarım bununla ilgili bir şey düşünülür eski telefonum xaomiydi onda tek tek uygulama şifresi koyma vardı play store da var bu tür uygulamalar ama maalesef güvenilir değil
Solution
Fıratsal
Active Level 3
Galaxy S
Güvenli klasörün şifresi oluyor. Orası ayrı bir depo gibi düşün. Tek tek uygulamalara şifre koymuyor.
0 Likes
Morpheuss1
Active Level 5
Galaxy S
Anladım ben whatsapp instagram gibi uygulamalar için şifre koymak istemiştim ve bunun için 3. Taraf bir uygulama kullanmak istemedim güvenlik açısından daha önce kullandığım xaomi telefonda vardı bu özellik. Teşekkür ederim açıklama için.
0 Likes
Galaxy S
Güvenli klasörde tek bir şifre oluyor girişte malesef Norton App Locker indirebilirsiniz bunun için Gayet güvenli ve basit