cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güvenli Klasör Tavsiyesi

(Topic created on: a week ago)
60 Views
ozFe
Active Level 1
Options
Galaxy S
Samsung telefonlarda "Güvenli Klasör" (Secure Folder), kişisel verilerinizi, uygulamalarınızı ve dosyalarınızı şifreli bir alanda saklamanızı sağlayan bir özelliktir. Güvenli Klasör’e erişim için genellikle şifre, PIN, desen veya biyometrik doğrulama gerekir. Bu klasör, Samsung Knox güvenlik platformu tarafından korunur.

Güvenli Klasör içinden Sağ üstteki + simgesine dokunarak uygulama ekle ile mevcut uygulamaları kopyalabilirsiniz ya da play storeden indirebilirsiniz. Unutmayın buraya eklenecek uygulama sıfır uygulama kuruluşu gibidir. Diğer uygulamalar ile bağlantısı yoktur. 
Ben sadece bankacılık uygulamalarını buraya ekledim. Sosyal medya uygulamalarının buraya eklenmemesi büyük önem arzetmektedir.

image

14 Comments
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
One UI 5.0 betasında vardı. Final sürümde kaldırıldı. Ben güvenli klasör+island ile 3 tane kullanıcı oluşturuyorum.
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Kaldırıldığını bilmiyordum. Ancak mantıksız olmuş böyle güzel bir özellik neden kaldırılsın ki?
enineboyuna06
Expert Level 4
Galaxy S
Kimse bilmiyor. Bazıları bakım modundan dese de tabletlerde çoklu kullanıcı ve bakım modları bulunuyor ve sorunsuz çalışıyor.
ozFe
Active Level 1
Galaxy S
Güvenli Klasör şifreli, açıp içerisinde ayrı bir telefon gibi uygulama ekliyorsun, burada aldığın ekran görüntüsü bile bu klasöre eklenir hemen dışarı aktarmaz.1744742021624.jpg
0 Likes
SuperReis
Active Level 5
Galaxy S
Şu uygulama kilidi getirmek çok mu zor niye uygulam kilidini getirmiyorlar
0 Likes