Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile gelecek yıl Android dünyasında yeni bir dönemi başlatmak isteyen Qualcomm, benchmark sızıntılarına göre amacına... View Post
Arkadaslar ben guncellemeyi yaptıktan sonra hızlı bitiyor olarak gozlemledim mesala 2 saat te pilin 63 e dusmesi normal mi ben mesala 3 bucuk... View Post
s23 cihazımı değiştirmek değil iade etmek istiyorum hakkım var mı ? 1 ay olmadı daha alalı. View Post
Merhabalar Buluetooth kulakları hızlı şarj etmeyin diyorlar. Bende Buds2 pro var. S23 için SAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Kablosuz Hızlı Şarj Adaptörü... View Post
Ahali benim s10 var sol en üstte şu bildiğimiz siyah ölmüş piksellden oldu çok geçmeden o noktadan kemera yerine doğru dümdüz yeşil bi cizgi geldi ama... View Post
Daha öncede belirtmiştim 2 haftalık s23 cihazımın home tuşu içine çökmüş gibi bir hissiyat veriyordu. buraya yazdıktan sonra servise götürdüm. Cihazı... View Post
Merhaba arkadaşlar Galaxy s20 plus telefonumu 3 yıldan beri kullanıyorum sizce şu an ekranda gördüğünüz kampanya ideal mi değişmem mantıklı mı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
315 | |
281 | |
252 | |
245 | |
243 |
User | Count |
---|---|
41 | |
36 | |
25 | |