cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenli Klasör şifresini unuttum hk.

(Topic created on: 06-28-2023 12:54 AM)
47549 Views
shamanharvest
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefonum S22 Ultra, telefonumda güvenli klasör oluşturdum ama baya oldu şifresini hatırlamıyorum koyduğum unuttum. Telefona bugün güncelleme attıktan sonra telefon açılınca bildirimi sabit bir şekilde kaldı bildirim panelinde rahatsız ediyor. Klasörü açamıyorum ve şifreyi unuttum yerini bulamadım, şifreyi gireceğim yerde öyle bir yazı ve seçenek çıkmıyor nasıl şifreyi sıfırlayacağım?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı yerden güv ve giz bolumunden güvenli klasöre gir. Diger ayarlar kaldır

View solution in context

Solution
Galaxy S
Merhaba

Güvenli Klasör kilidinin nasıl açılacağını unutmanız durumunda, Samsung hesabınızı kullanarak kilit kodunuzu sıfırlayabilirsiniz.

1. Güvenli Klasör çalıştırıldığında, Güvenli Klasör kilit açma ekranı görüntülenir.
2. Yanlış kilit açma kodu girdiğiniz takdirde, kilit açma tuşu görüntülenir.
3. Sıfırla seçeneğine dokunun.
4. Samsung hesabınızın parolasını girin ve ardından Onayla seçeğine dokunun.
5. Yeni kilit açma kodunu ayarlayın, Onayla seçeneğine dokunun.

Sıfırlama işleminin görselli anlatımına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/36a5804f-e528-4f12-a272-92f8571fc7d1/#!top5/g%C3%BCve...

Daha fazla bilgi için 444 77 11'i arayıp Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz

Teşekkürler iyi geceler dilerim

View solution in context

8 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Şifreyi hatalı girince unuttum yazısı çıkacak unuttuma tıklayın.
shamanharvest
Active Level 1
Galaxy S
Defalarca hatalı girdim şuan 16dk sonra tekrar deneyin yazısından başka bir şey yok. Ekrsn görüntüsü aldırmıyor yoksa göstericem
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar - Güvenlik ve gizlilik - Güvenli klasöre gir pin isteyecek yanlış giriyorum şifremi unuttum çıkıyor. Ya da boyle yanlis girmeye devam et bi yerden sonra şifre istemeyecek sifirlama yöntemi soracak sanırım. Biraz zaman ister ama çözülür.

Screenshot_20230628_013225_Settings.jpg
shamanharvest
Active Level 1
Galaxy S
Dediğiniz yerden girdim şuan ekranda pin gir diyor başka bir yazı uyarı seçenek falan çıkmıyor
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
pini yanlış girince unuttum cikmasi lazim altta
shamanharvest
Active Level 1
Galaxy S
Telefonu kapatıp açtım şimdi unuttum çıktı. Bunu komple kaldırmak istiyorum nasıl yaparım? Güvenli klasör istemiyorum
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı yerden güv ve giz bolumunden güvenli klasöre gir. Diger ayarlar kaldır
Solution
Galaxy S
Merhaba

Güvenli Klasör kilidinin nasıl açılacağını unutmanız durumunda, Samsung hesabınızı kullanarak kilit kodunuzu sıfırlayabilirsiniz.

1. Güvenli Klasör çalıştırıldığında, Güvenli Klasör kilit açma ekranı görüntülenir.
2. Yanlış kilit açma kodu girdiğiniz takdirde, kilit açma tuşu görüntülenir.
3. Sıfırla seçeneğine dokunun.
4. Samsung hesabınızın parolasını girin ve ardından Onayla seçeğine dokunun.
5. Yeni kilit açma kodunu ayarlayın, Onayla seçeneğine dokunun.

Sıfırlama işleminin görselli anlatımına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/36a5804f-e528-4f12-a272-92f8571fc7d1/#!top5/g%C3%BCve...

Daha fazla bilgi için 444 77 11'i arayıp Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz

Teşekkürler iyi geceler dilerim