cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme!!!!

(Topic created on: 02-25-2025 05:24 PM)
77 Views
Deep_S22
Active Level 8
Options
Galaxy S

Ya sizin yapacağınız güvenlik güncellemesine... Bu ne iğrençlik! Telefonu şarjdan çıkarıyorum, az geziniyorum, şarj su gibi gidiyor. Garantisi bitti, ROM atıyorum; en azından kendi yazdığım yazılım daha sağlam olur. İyi günler.

GÜNCELLEMEYİ YAPMAYIN.
16 Comments
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Deep_S22,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

user3148
Active Level 2
Galaxy S
One ui 7 ne zaman çıkıcakk?
0 Likes
Galaxy S
Adam güvenlik güncellemesi şarj su gibi gidiyor diyor , siz işletim sistemi uygulamalar güncelleme optimize önceki sonraki falan filan 😂 geçin bunları Allah aşkına , boş güya güvenlik güncellemeleriyle cihazları mahvediyorsunuz kabul edin
Deep_S22
Active Level 8
Galaxy S
Şu an cidden öyle oluyor kardeşim; büyük güncellemelerde performans kaybı olduğunu düşünmüyorum. Dert güvenlik güncellemeleri.
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy S
Kendi rom unu yazacak bilgiye sahip bir yazılımcı ayni zamanda uzlaşmaz bir komplo teorisyeni üstelik asi ve gözü kara bir genç....Yürü be tam destek!
0 Likes
Deep_S22
Active Level 8
Galaxy S
kendim yazmaktan kastım olan şeylerin üzerine yazıp deneme yanılma ile yanlışlık olmasın :)
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
S21 ve s22 batarya konusunda çok kötü yani elinizden çıkarmanız daha iyi olur heleke her gelen onu ui güncellemesi ile dahada kötüye gidecektir
Deep_S22
Active Level 8
Galaxy S
kötü değildi güncellemeden önce..
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Tanıdığım biriside s22 kullanıyodu 1 sene oldu olmadı sattı bundan 1 sene önce cidden
7 saat dayandığını söylüyodu sözdd samsung s21 de yaptığı hatayı s22 de çözmüştü ama cidden genel olarak işlemci sıkıntılıydı yani her yama daha çok yoruyo nedense , ve ayretten sıfırlama yaptınız mı cihaza