Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar S25 için kamera ayarı vs yaptınızmı daha güzel çekmesi için yoksa düzgün kullanıyorsunuz ben gece çekimlerinden memnunum açık alan gökyüzü... View Post
Arkadaşlar odinle eux rom kurdum knox vb bozmadan sapasağlam. Cscyide eux yapmıştım ama bana mayıs yaması gelmedi neden olabilir aktif cscm hangisi... View Post
One UI 7 bana göre halen optimizasyon sıkıntısı var ve S22 de pili berbat hale getirdi bende One UI 6.1'e geri düşürdüm View Post
Cihazim S23 Ultra twitter yani x uygulamasinda bir sayfaya girdigimde sayfanin en alt gonderilerine gittigimde birden en başa sariyo çok can sıkıyı... View Post
Şu şekilde dün gecede kullanmıştım cihazı 12 den önce sizce nasıl? View Post
arkadaslar telefonu yeni aldim adaptif parlaklik ayarini telefonu ilk aldigimda kapattim ama yine de telefon kendi kendine ekrani parlatip... View Post
Arkadaşlar yanlışlikla galeriden 300 den fazla fotoğraf/video sildim yanlışlıkla ;( Son silinenlerden de silmişim , onlari geri kurtarma sansim var... View Post
Geçen hafta s22 den s25 e geçtim bataryası başlarda çok çok iyiydi ama son iki gündür çok hızlı bitmeye başkadı sorun nedir cijaz yeni diye daha tam... View Post
Arkadaşlar batarya değişimi yaptırdım yetkili yenileme merkezinde ama halen batarya normal yazıyor nasıl düzelir View Post
Telefonun sol ust kismindaki isinma neden olur daha once hic olmuyordu ve sarjim asiri hizli bitmeye basladi boyle problemler yoktu son bikac gundur... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1444 | |
1348 | |
1133 | |
885 | |
704 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
42 | |