cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post

Arkadaşlar S25 için kamera ayarı vs yaptınızmı daha güzel çekmesi için yoksa düzgün kullanıyorsunuz ben gece çekimlerinden memnunum açık alan gökyüzü... View Post

Arkadaşlar odinle eux rom kurdum knox vb bozmadan sapasağlam. Cscyide eux yapmıştım ama bana mayıs yaması gelmedi neden olabilir aktif cscm hangisi... View Post

Cihazim S23 Ultra twitter yani x uygulamasinda bir sayfaya girdigimde sayfanin en alt gonderilerine gittigimde birden en başa sariyo çok can sıkıyı... View Post

arkadaslar telefonu yeni aldim adaptif parlaklik ayarini telefonu ilk aldigimda kapattim ama yine de telefon kendi kendine ekrani parlatip... View Post

Arkadaşlar yanlışlikla galeriden 300 den fazla fotoğraf/video sildim yanlışlıkla ;( Son silinenlerden de silmişim , onlari geri kurtarma sansim var... View Post

S25

Geçen hafta s22 den s25 e geçtim bataryası başlarda çok çok iyiydi ama son iki gündür çok hızlı bitmeye başkadı sorun nedir cijaz yeni diye daha tam... View Post

Arkadaşlar batarya değişimi yaptırdım yetkili yenileme merkezinde ama halen batarya normal yazıyor nasıl düzelir View Post

Telefonun sol ust kismindaki isinma neden olur daha once hic olmuyordu ve sarjim asiri hizli bitmeye basladi boyle problemler yoktu son bikac gundur... View Post