cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme sorunu

(Topic created on: 2 weeks ago)
36 Views
KediRıfkı
Active Level 1
Options
Galaxy S

Piyasadaki ilk yıllarından bu yana elma kullanan birisi olarak, S24 ultra ile aylar önce androide geçtim. Bildirimler çok sorunlu, genel olarak işlevsel değil androidde. 15 güncellemesi ile düzeleceği söyleniyordu. 7 yıl güncelleme sözü veren marka, doğru düzgün bilgilendirme yapmaktan aciz maalesef. Güncelmiyiz diye safsata site var, oraya bakacakmışız. Ben umudumu kaybettim, ilk fırsatta yaptığım hatadan dönüp elmadan bi ısırık daha alacam.

14 Comments
Galaxy S
bu güncellemeye bağlı bu kadar uzadı normalde vaktinde geliyordu ilk kez bu kadar gelistirildi çünkü
EySa_
Active Level 4
Galaxy S
Geliştirilme işi bahane. S25 serisi satılsın diye yapılmış yalan dolan bir şey. Yillaridir Samsung kullanan biri olarak elveda diyip iPhone geçeceğim. Ya da farklı bir markaya. Her sene Samsung'un aynı muhabbet. Ya güncelleme geç verir ya da güvenlik güncellemesi muhabbetine şarjı mahfeder
Galaxy S
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Şuan-ki-durum-bu-️/td-p/18962861?src=ShareByUserCM

Siz bilirsiniz tabi
En son bu durumla karsilasildi
EySa_
Active Level 4
Galaxy S
Yok üstad ya. Parasını verip iPhone almak en iyisi. Tiksindim ben gerçekten. Kilit ekranına gelene kadar nerdeydiler acaba. Gidip s25 ultra alsak böyle bir sorun mu olacak sanki. Satış politkasi olarak görüyorum sadece
EySa_
Active Level 4
Galaxy S
Birileri çıkıp iPhone veya farklı bir markayı biraz ovse bana anında değişime gideceğim o kadar ki tiksindim😂
0 Likes
Galaxy S
Maalesef ki o kişi ben değilim 😂 Yıllardır Samsung kullanıyorum; genelde çok göze batmayan sorunları varsa bile dert etmem. Bu zamana kadar eski J7 Prime'ım 7 yıl sonra ahizeden ses gelmeme, titreşim motoru bozulma, batarya bunca yıl sonra %30'un altına çabuk inme gibi sorunlar yaşadım. Bunun haricinde Samsung'dan şikayetim olmadı, güncellemeyi de dert eden biri değilim.
EySa_
Active Level 4
Galaxy S
Bende dert etmedim. Yıllarca Samsung kullandım. 23 ultra vardı, 24 ultra çıktı gittim aldım seriyi bozmadım bile ama öve öve bitiremeyip de güncelleme böyle saçma bir hal alinca 😂
Galaxy S
İki yıldır üzerinde çalışılmış ve A'dan Z'ye her şeyi değiştirilmiş, ayrıca yapay zeka da eklenmiş. Bu kadar kapsamlı güncellemelerin zorlu ve zaman alıcı olması doğal, dolayısıyla gecikmeler yaşanması anlaşılabilir. Apple örneğinde olduğu gibi, 2024 yılına kadar iPad'de hesap makinesi olmaması ve uzun yıllar hesap makinesi tasarımının üzerinde düşünülmesi gibi durumlar yaşanabiliyor.
EySa_
Active Level 4
Galaxy S
Elbet zorludur da Samsung da yani basit bir firma değil o yüzden bu kadar tepkiliyim