cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme Hakkında Kesin Bilgi

(Topic created on: 3 weeks ago)
48 Views
DoğucanAy
Active Level 4
Options
Galaxy S

Herkese selam,

Bugün samsung buds 3 pro almak için Vatana gittim. Samsung yetkilisi ile konuşurken güncelleme ile ilgili bilgi talep ettim. Türkiye için güncellemenin Ay sonunda verileceği ve bunun hiç değişmediği belirtti. Sızdırılan tarihlerin hepsinin Kore ve Hindistan kaynaklı olduğunu ve etkileşim almak adına bunların kasıtlı olarak yapıldığını söyledi. Ay sonuna kadar hiç kimse boşuna gün beklemesin.
29 Comments
DoğucanAy
Active Level 4
Galaxy S
Samsung Vatan sorumlusu, satış görevlisi değil. Dostum adam ne desin onlar için.
0 Likes
laborant1271
Active Level 7
Galaxy S
Yahu yetkili deyince iyide vatanın elemanı samsungun un iç işlerini ne bilirmiş
0 Likes
DoğucanAy
Active Level 4
Galaxy S
Kardeşim bilmiyor adam tamam ne uzattın ya. Adam samsung da bölge sorumlusu bilmiyor sen biliyorsun en iyisini
0 Likes
laborant1271
Active Level 7
Galaxy S
Biraz saygılı ol emin ol baban yaşında olabilirim uzattın falan saygısızca
0 Likes
DoğucanAy
Active Level 4
Galaxy S
Babam yaşında olmadığına eminim. Saygıyı da sizden öğrenecek değilim. Küçümseyici ve saygısız yorum yapan sizsiniz. Evin camdan ise başkasının evini taşlama diye güzel söz var naçizane
0 Likes
Galaxy S
Ya Samsung HQ'da bile tarihi bilen yok. Adamcağız nereden bilsin. Ne zaman hazır olursa yayınlarız kafasındalar. 😂
0 Likes
maximum12
Active Level 5
Galaxy S
Bence mayıs sonu kastedilmiş nisan sonu geleceğini hiç düşünmüyorum
0 Likes
DoğucanAy
Active Level 4
Galaxy S
S24+ cihazım için sordum. Nisan ayı sonunda geleceğini, başından beridir bu tarihin kullanıldığını bildirdi. Özellikle hindistandan üzerinden yapılan uydurma haberler ve sızıntılar yüzünden firmanın baskılanması ve tepki verilmesi planlanmış. Updatede ise hata olduğu doğruymuş ancak bu çok çok az bir kullanıcıyı kapsıyormuş binler ile sınırlı. Bu her firmada olabiliyor ayrıca ipad tabletim dün gelen güncelleme ile kapandı ve açılmıyor. Servise götürdüm yazılım hatası varmış. Cihaz yenilenecek mesela
0 Likes
maximum12
Active Level 5
Galaxy S
Samsunga hic o konuda guvenmedim diye yazdim
0 Likes
DoğucanAy
Active Level 4
Galaxy S
Şahsen ben bu kadar büyütmüyorum . Update gelir stabil olsun yeter. Yerlere göklere sığdıramadıkları Apple cihazım kapandı mesela. Olabiliyor yani. Geç olsun ama stabil olsun. Nitekim kendi kendins güncdlleme yapanlardan gelen güncelleme yorumlarına bakarsanız herkes çok memnun
0 Likes