cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Görüntülü arama efektleri

(Topic created on: 04-04-2024 12:45 AM)
6965 Views
drdogan
Active Level 1
Options
Galaxy S
Herkese merhaba. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Galaxy s23 ultra telefonum 6.1 güncellemesi sonrası görüntülü arama efektleri açma kapama butonu ortadan kayboldu. Wp, messenger vb **bleep** mesajlaşma uygulamalarında efekt butonu artık görüntülenemiyor. Nasıl aktif edebilirim? 

image

12 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
İlk kez Rastladım bu duruma. 😊

Mavi Yazıya Tıklayın nereye atacak sizi.
0 Likes
drdogan
Active Level 1
Galaxy S
Hocam mavi yazıya tıklayınca 6.1 ipuçlarına atıyor. Orda efektlerin nasıl kullanılacağını gösteren ipuçları çıkıyor. Ama efekti açıp kapama butonunu hiç bir şekilde getiremedim. 5.1 varken kullanıyordum
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaz Ayarlarını Sıfırlamayı denediniz mi. 😊

Aktif edebilmek için Ek bir yer yoktu diye biliyorum bir uygulama Engel oluyor olabilir Özelliğin açılmamasinda.
0 Likes
drdogan
Active Level 1
Galaxy S
Aklıma gelen tek seçenek o ama üşeniyorum onu yapmaya. Bir sürü uygulama, şifreler vs var. Hepsini yeniden yüklemeye, baştan cihaz kurmakla uğraşmaya üşeniyorum.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef, Aklıma Başka Çözümü gelmiyor Bu Önerdiğim iki şey dışında. 😊
BeTMeRoS
Active Level 5
Galaxy S
Maalesef ilgili menü bahsi geçen yerde olması için henüz bir ayar mevcut değil
Evet önceki sürümler de her şey güzel kullanışlı kolayca yapılabilirken kendisini geliştirmek ve farklı şeyleri güncelleme yaparak alakasız şekilde yerleri değişiyor üstelik bir şeyleri düzelteyim derken tamamen bozuyorlar

Oysa ki Biz çok özellik olsun istemiyoruz cihazın her bir zerresini her bir noktasını kullanan kitle de değiliz
Beğendiğimiz severek kullandığımız şeylerin uygulamaların değişmesi, bozulması, ve dahası bunlar çok can sıkıcı

0 Likes
drdogan
Active Level 1
Galaxy S
Merhaba. Yani bu sorun 6.1 update sonrası her galaxy 23 telefonda var mı? Düzelmesi için yeni bir güncelleme gelmesi gerekiyor yoksa sorun manuel düzelecek gibi görünmüyor değil mi?
BeTMeRoS
Active Level 5
Galaxy S
Valla şimdi güncelleme ile düzelir dersem yalan olur Samsung bu konuda çok başarısız bir kaç güncelleme sonrası bunu çok iyi anladım
0 Likes
drdogan
Active Level 1
Galaxy S
Sizde de durum böyle mi? Aynı sorun sizdede mi var?
0 Likes