Seftin
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese merhabalar arkadaşlar
Bugün başıma gelen olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Buds 3 kulaklığımın bir tanesini iş yerinde kutusundan çıkarılmış olarak her zaman cebimde taşırım telefon çaldığında kulağıma takar öyle görüşürüm.
Bugün elimi cebime attığımda kulaklığın olmadığını fa.rk ettim.
Tüm ceplerimi, kutusunu, dolandığım yerleri kontrol ettim yok.Bakmadığım yer kalmadı.
Fabrikada dönüp duruyorum insanlarda bakıyor, dayanamayıp soruyor napıyosun ne dönüp duruyorsun diye :)
Dayanamayıp aramaya katılanlar mı dersin bildiğin ekip olduk kocaman fabrikada karınca kadar şeyi arıyoruz her yere bakıyoruz gören manyak der
En sonunda find uygulaması aklıma geldi baktım kulaklık telefona bağlı.Yani çekim alanı içinde bir yerde ama nerde..
Find uygulamasıyla denemediğim şey kalmadı, haritada konumu gösteriyor ama hiç bir işe yaramıyor çünkü zaten gösterdiği konumdayım.Adeta fabrikada bir yerde diyor başka bir şey demiyor.
Sonrasında yakında ara seçeneğini denedim ama bağlantı kurulduğunda bulmak için ses ver seçeneğine dönüyor ve çıkıyor.
Fabrika ise gürültülü olduğundan o azıcık ses ile fabrikada kulaklığı bulmak atomu parçalamak gibi bir şey.
Anlayacağınız find uygulaması ile hiç bir sonuç alamadım.Buralarda bir yerlerde diyor ama çekim alanı da 20-30m çemberinden olduğundan bulmak imkansız.
Artık gitti galiba derken insanların üçüncü parti uygulamalar kullandığını gördüm.
Bir sürü uygulama yükledim hepsi çöp.
Tam ümitlerim tükenmiş kabullenecekken bir uygulamaya denk geldim ki gerçekten ümit vaad ediyor.
İsmi "Bluetooth Meter"
Bir aydınlanma oldu bir şimşek çaktı.
Kulaklığı metre cinsinden ne kadar mesafede olduğunu ve aktif sinyal gücünü gösteriyor.
En sonunda mesafe sıfıra yakınlaştı ve sinyal gücü 100 lere çıktı. İleri gidiyorum sinyal azalıyor geri gidiyorum sinyal azalıyor aha dedim kulaklık burada bir yerde.
Tekrar sinyalin güçlü olduğu yere gittim yere eğildim mal taşıma arabalarının altına baktım kulaklık yerde bana göz kırpıyor
Uygulamayı yapanları gerçekten tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum sayelerinde kulaklığı nokta atışı bulmayı başardım.
Garip olan ise samsung bunu neden yapamıyor yazılım neden bu kadar faydasiz ve kullanışsız?
Biraz uzun oldu bir gün inşallah başınıza gelmez fakat gelebilir sizlerinde faydasına olacağını düşündüm.
Buraya kadar gelip okuduğunuz için teşekkür ederim.
16 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
murat77d-S23
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2024 12:28 AM in
Galaxy S
Verdiğiniz bilgiler için çok sağ olun. 🙏 Bir sonraki cihaz seçimimde bu detayı da düşüneceğim. Sağ olun.
RaGoN
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2024 12:29 AM in
Galaxy S
Rica ederim.
Esen22
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2024 01:34 AM in
Galaxy S
S23 Ultra kullanılıyorum bende de böyle göstermiyor
RaGoN
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2024 01:36 AM in
Galaxy S
Bağlantı ayarlarından UWB'nin açık olması gerekiyor ve aranan cihazın da UWB desteklemesi gerekiyor.
Esen22
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2024 01:37 AM in
Galaxy S
Açık bende. Gw4c, buds 2 pro ve smarttag 2 var hiç birinde de mesafe yok
ugurxcetnn
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2024 11:04 PM in
Galaxy S
Sesi çal özelliğinde biraz beklemeniz gerekiyor zaman geçtikçe ses artıyor
Seftin
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2024 11:15 PM (Last edited 10-31-2024 11:15 PM ) in
Galaxy S
Haklısınız hocam ama kulaklıktan davul çalsalar yerini bulamayız öyle gürültülü ortam

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »