Original topic:

FileFlick

(Topic created on: 02-24-2025 11:25 PM)
2065 Views
IOsman
Active Level 5
Options
Galaxy S

Şimdi TikTok Uygulamasında Gezer Iken Bir Videoda 2 Samsung Cihazı Ile FileFlick Dedikleri Bir Paylaşım Turuyle 2 Cihaz Arasında Fotoğraf Paylaşımı Yaptı **bleep** Video Kesinlikle Bir Sürü Araştırma Yaptım Fakat Bu Neden Gelmesin Böyle Bir Güzel Paylaşım Şekli. Magic Drop Air drop Cart Curt Bu Gelmesi Muhteşem Olurdu Videoyu Ekleyebilirsen Ekliyeceğim

14 Comments
IOsman
Active Level 5
Galaxy S
Video Eklenmiyormuş1740428748533.jpg
Galaxy S
Quick share varken sırf animasyon ve gösteriş için telefonları tokalaştırmak saçma
IOsman
Active Level 5
Galaxy S
1 saat quick share de onu ac bunu ac onu sec o onaylasın beklemektense telefonları tokalastırmakta degil yakınlastırarak gondermek diyrlim ona degdirmene gerek yok yani ve kaydırıyorsun basit ve kullanıslı
Galaxy S
Telefonu rastgele bir anda birbirine tuttuğunda özellik çalışmaz illa ki bir şeyler açmak gerekir. Ayrıca quick share i her zaman açık tutabilirsin evde 3 samsung var hepsinde daima açık birine bir şey atmak istediğimde saniye bile kaybetmiyorum acayip hızlı gönderiyor
IOsman
Active Level 5
Galaxy S
tamam
MiracOS
Active Level 6
Galaxy S
Bunu bende gördüm nasil yapıldığı hakkında pek bilgim yok büyük ihtimalle Quick Share güncellemesidir adını değiştirmişlerdir (bence)
IOsman
Active Level 5
Galaxy S
aslında **bleep** video oyle bir paylasım yok ama gelmesi cok hos olur
MiracOS
Active Level 6
Galaxy S
Dimi böyle animasyonları bende seviyorum güzel oluyor hem markaya olan ilgi de artar diye düşünüyorum genelde teknolojinin olmazsa olmazıdır animasyon
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Namedrop diye bir konu açmıştım zamanında bu tarz bişey gelmesi şart keşke böyle bir girişime girseler sene olmuş 2025 hâlâ çaldırırak kaydediyoz😂