cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

FileFlick

(Topic created on: 02-24-2025 11:25 PM)
1152 Views
IOsman
Active Level 4
Options
Galaxy S

Şimdi TikTok Uygulamasında Gezer Iken Bir Videoda 2 Samsung Cihazı Ile FileFlick Dedikleri Bir Paylaşım Turuyle 2 Cihaz Arasında Fotoğraf Paylaşımı Yaptı **bleep** Video Kesinlikle Bir Sürü Araştırma Yaptım Fakat Bu Neden Gelmesin Böyle Bir Güzel Paylaşım Şekli. Magic Drop Air drop Cart Curt Bu Gelmesi Muhteşem Olurdu Videoyu Ekleyebilirsen Ekliyeceğim

14 Comments
IOsman
Active Level 4
Galaxy S
😂😂😂😂 Bende buna benzer paylasım daha once yaptım boyle bir video gorunce hemen arastırdım yok ki zaten gelmesi gereken stabil one ui 7 bile daha gelmedi android 15 beklemede cok eksik var yapay zekada yapay zeka diye cok harcama ve zaman bırakıyorlar ama digerleri bir kenarda kalıyor tasarım artık aynısının lacivertinden baska birsey degil bunun herkes farkındadır diye dusunuyorum ve huawei temassız uctan uca paylasım sunarken apple en buyuk rakibi bile olamaz samsung un ama o kadar performans sunarken ozellik sunarken prestij li iken samsung neden geride kalıyor. diye akıllarda sorular artıyor
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung s10 a kadar büyük yükselişlerdeydi evet bazı kayıplar oldu aslında bu telefonları dokundurunca gönderi paylaşmaya sahipti neden bitirdiler bu özelliği neymiş güvenlik hadi onu geçtim samsungun s4 serisinden çok fazla özellik vardı hiç biri yok neredeyse inavasyonun devi olan samsung applenin gerisinde yer almaya doğru gidecek tabi apple kendini geliştirdiğindemi hayır samsung yine ilerde kendi özelliklerinden yine feragat ediceğinden artık sıkmaya başladı sırf arayüzünü daha çok sevdiğimden durduğum bir firma haline geldi yaş ilerledikçe apk dır falanda uğraşası gelmiyo eyw katlanabilir cihazlar yüzük vs iyi hoşta bunlar kullanıcıyı memnun etmiyo ki artık elindeki ne değerli bir cihaz nede hayal edilecek cihaz , ben eskiden her yeni cihaz keşke bende olsa diye hayal ederdim şuan ise pekte önemi kalmadı s24 ün s23ten ne farkı vardı yoktu s25 inden s24ten farkı yok kimse kandırmasın kendini samsung s20 zamanında bitti s23 de can buldu dedik s24 hadi yapay zeka falan eee s25 ne için geldi one ui7 için mi cidden konuşulcak çok şey varda kısaca samsung çok yanlış yolda hala yeni model üretmeye devam etsin her cihazın modelin özellikleri birbirindem farklı hiç bir yazılım ötekine olmuyo güncelleme süreleri ondan uzun orta segmente vermemesi gereken özellikleri vermeye çalışıyo neden çünkü samsung sürümden kazanıyo bir marka değeri oluşturmaya çalışmıyo şuan iyi hoş one ui7 gelince orta segmentin ve giriş segmentin işlemcisi ne kadar dayancak hadi dayandı sözde vericeğin diğer güncellemeler daha üstüne eklerse ne olucak
IOsman
Active Level 4
Galaxy S
Bu Nasıl Bir Yakarış Şahane.
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Beam share in kemikleri sızladı be
IOsman
Active Level 4
Galaxy S
Keşke o gelse cidden hayran kaldım o ozellige ve o telefonuda kullandım ama bilmiyordum 😅😄🤣😁🤣