cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Exynos 2200 Yorum

(Topic created on: 03-27-2024 03:15 PM)
1562 Views
hfzgaming123
Active Level 4
Options
Galaxy S
Samsungun bu işlemcisi nasıldır. 
Genelde exynos işlemciler sıkıntılı diyorlar. 
Bende de s23 Fe var bu işlemcili daha yeni aldım. 
S23 yurt dışı seçeneğimde var sizce ona geçmeliyim mi yoksa bu cihaz bana gayet yeter mi
10 Comments
Galaxy S

Hocam exynoslarin yanına yaklaşma iyi diyenlere kanma 😃 👍
S6 edge+da exynostu işlemcisi yandı değişim yaptırdık zamaninda exynos hiç sevmem ısınır kasar

hfzgaming123
Active Level 4
Galaxy S
Öyle ama samsungun bu cihazda bu işlemci verimliliği güzel diye yorum yapanlar var
Galaxy S
Hocam inanma onlara bak yarın basın ağrır yoksa s23 e geç rahatla demedi deme 😃👍
0 Likes
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Samsung a54 dede var lanet işlemci kasıyor
Ali_A12s_User
Active Level 4
Galaxy S
Exynos 2200 s23 fedeki daha farklı o yüzden bir sorun yok orada
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Exynos 2200 iyi bir işlemcidir eski exynos işlemcilerini biliyordum çok sorunlar vardı ama exynos 2100 itibari ile düzeldi sence exynos şuan düzelmemiş olsa samsung s24 serisine katarmı ve samsung s25 ile tamamen exynos'a geçmeyi planlıyor.Bende exynos 2100 var standoff 2'de 120 fps aktif iken en az 110 fps alıyorum ve call of duty warzone mobile gibi ağır bir oyunda yüksek grafikler açıkken bile en fazla 46-47 dereceyi gördüm bu sonuçlar bile exynos'un düzeldiğine işaret eder ama şuda bir gerçek exynos 2100 ve exynos 2200'ün rakipleri snapdragon 888 ve snapdragon 8 gen 1 oyunda fps olarak exynos 2100 ve 2200'ü geçiyor ama diğer yönlerde ise yani antutu vb. puanlar olarak nereydeyse aynılar ve s24'te bulunan exynos 2400 ile rakibi snapdragon 8 gen 3'ün oyundaki fps ve sıcaklıkları nerdeyse artık eşit oldu diyeceklerim bu kadar.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Nanoreview sitesinden exynos 2200 vs snapdragon 8 gen 1'i ve exynos 2400 ve 8 gen 3'ü karşılaştırmanı öneririm exynos düzelmişmi anlayabilirsin dostum exynos eskiden kötüydü artık düzeltti ama hala ön yargı var.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
S23 almak istersen çok güzel cihaz ama yurtdışı cihazları hep sıkıntılı oluyor geçenlerdede biri sormuştu yorumlarda çoğu kişi alma demişti.Türkiyeden alsan s23 daha mantıklı tabi ama fiyatı pahalı 28.000 TL.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Hocam ex vs sd yaptığında sd her zaman alır AMA 2200 kötü bir işlemci değil sadece sd kadar iyi değil o kadar s23fe ni güzel günlerde kullan böyle şeylerle kafanı yorma ayrıca illa yurt dışı alacaksan s23 ultra al server kayıt yaptır rom filan attırma güncelleme alamazsın o zman her seferinde yeni rom atman gerekir server da öyle sorun yok güncelleme alıyorsun (ben yurt dışı tavsiye etmem s23 fe de çok güzel bir cihaz)