QUZEN
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Kendi açtığım konuya yorum yazamıyorum :))))
O sebeple eski konuda samsung un maaşlı elemanı gibi fanatiklik yapan arkadaşlara cevap olması mayetinde tekrar konu açmak zorunda kaldım.
Öncelikle benim sorun olarak belirttiğim konu; temel çeviri özelliğinde bile tr desteği yok. Yapay zekadan bansetmiyorum bile, ben bu telefonu aldığımda resimden metin algılama yapıp türkçeye çeviriyordum onu da google servisi seçilebildiği için yapabiliyorduk ama artık samsung çeviri defoult olarak geldiği için kullanamıyoruz.
Onun haricinde ben bu telefonu 50mp kamerası var ve stüdyoda çekimde kullanırım diye büyük hevesle aldım ama zaten herkes 50mp fiyaskosundan haberdar zaten. Bir ay sorundan haberleri yokmuş gibi beni oyalayıp sonrasında sorunun çözümü için mühendiserimiz çalışıyor diyip başlarından savdılar.
Hepsi bir yana benim tepki gösterme sebebim aslında bu sorunlar da değil, sonuçta her markanın artısı eksisi var ve biz bunları bilerek kendimize uygun olanı seçiyoruz. O sebeple de yıllarca samsung dan başka telefon kullanmadım. Hatta bu sıkıntılarına rağmen benim için hala en iyi telefon samsung, Ama şuan ki durum kalite ya da fiyat performans la alakalı değil tamamiyle samsungun tr piyasasını önemsememesiyle alakalı, ben bunu kabüllenemiyorum.
10 milyonluk ülkede bizden çokmu telefon satılıyor ki oranın dil paketi var ama Türkiyenin yok. Adamların nüfusundan çok burada telefon satıyorsun.
Arkadaşların bahsettiği gibi samsung Türkiye de ucuz telefon filan satmıyor, tüm dünyada vergisiz ham fiyatı aynı zaten. biz iphone yi ek vergilerinden dolayı aşırı pahalı alıyoruz. Yani samsung s24 ultrayı almanya ya da Türkiyeye de aynı fiyata gönderiyor farkı vergiler belirliyor.
Toparlayacak olursam umarım samsung bu politikasını değiştirip kullacılarını üzmekten vaz geçer. Yeni telefon alıncaya kadar bir değişiklik olmazsa muhtemelen farklı seçeneklere yöneleceğim kesin.
Onun haricinde muhtemelen bu konuya da cevap yazamayacağım için çokta uzatmayıp uygulamayı silicem.
Herkese iyi akşamlar.
6 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2024 08:21 PM in
Galaxy S
Konuya siz değil hiçkimse yorum yazamaz artık. Belirli bir süreden sonra kilitleniyor bütün konular.
QUZEN
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2024 08:22 PM in
Galaxy S
Teşekkürler, bunu bilmiyordum.
Sisyphe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2024 08:23 PM in
Galaxy S
Rica ederim kardeşim.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2024 08:34 PM in
Galaxy S
Konular ortalama 7 saat içinde yorumlara kapatılıyor maalesef artık
OneUIDevelopmen ts
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2024 08:28 PM in
Galaxy S
Knk merhaba 3 Ekim 2024 SDC de hem One uı 7 hem de bu dediğimiz türkçe olayı gelebilir eylül falan değil yani RESMİ açıklama bekleyelim
ilkerd
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2024 11:16 PM in
Galaxy S
Bende konuyu açtım ertesi gün kilitlendi. Eleştiri yaptığınız anda konuyu kilitleniyor. Süreyle alakası yok.