cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

En iyi oyun performansı

(Topic created on: 11-28-2023 01:11 AM)
672 Views
Blackmaze_23U
Active Level 5
Options
Galaxy S

Samsungun hangi telefonunda? Direkt olarak S23u mu demeliyiz

18 Comments
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
S21 ultra iyi performans konusunda oyunlarda hiç sorun yaşamıyorum s23 ü hiç kullanmadımngenelde yotupda oyun performansıyla ilgili videolar mevcut ordan kontrol edebilirsin
Blackmaze_23U
Active Level 5
Galaxy S
acaba fortnite da nasıl olur merak ediyorum. kullanan biri yorum yapsa ne güzel olur... fortnite indirdim oynayamadım bile s20fe de...
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
S23 Ultra olabilir, büyük ekran severler için Z Fold 5 veya Tab S9 Ultra olabilir. Tercih meselesi.
Blackmaze_23U
Active Level 5
Galaxy S
teşekkürler videolarını izleyeceğim
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim 😊
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Oynayan kişinin ve ortam ısısının da etkisi var.Şarj miktarı,cihaz doluluk oranlarındaki performansları ve teknik ve yapısal yüklerde etkiler,onkarıda hesaba katınca ıphone 15pro,ya pardon s23 + aman ne bileyim,bakın işte😄
Blackmaze_23U
Active Level 5
Galaxy S
😂 teşekkürler yorum için, tablet anlamında bakacağım galiba, büyük ekranda daha güzel bir deneyim olacağını düşünüyorum. :)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen öyle,hem tablet ekranı daha doğru boyutlarda yani uzun ince değil,kareye yani tv'ye yakın boyularda ve daha rahat edersin.
Blackmaze_23U
Active Level 5
Galaxy S
normalde oyun oynayan birisi değilim mobilde fakat son zamanlarda çok ilgimi çekti bu yüzden f/p bir şey bulursam almayı planlıyorum
0 Likes