Original topic:

Elveda Memberss

(Topic created on: 04-17-2025 08:27 PM)
216 Views
HaktanS23
Active Level 4
Options
Galaxy S

One uı 7 beceriksizliği yüzünden samsunga olan inancım kalmamıştır ve tekrardan elmaya dönüyorum son 1 hafta kendinize iyi bakın dostlar samsung seni kısa sürede çok sevmiştim ama 5 para etmiyormuşsun onu farkettim....

7 Comments
playboicarti
Active Level 6
Galaxy S
🙏muk tesbit
ahmettkurkcu
Active Level 7
Galaxy S
Sadece gülüyorum 😂 Umarim şaka yapiyorsunuzdur. Samsung beceriksizlik yaptı bu konuda evet ama sırf bu yüzden Samsung u bırakmak da çok saçma kusura bakmayın.
Galaxy S
Demek ki arkadaşın aklında iphone vardı, buda cabası oldu 😂 Ben de bir ara 15 pro kullandım bir halta yaramaz özgürlük sıfır, herkesin kendi tercihi tabi ama ben beğenmedim geri satıp Samsung aldım, samsung enin de sonunda bu sorunu düzeltir, sonuçta büyük ve köklü bir firma, yani arkadaşın düşüncesi bana da saçma geldi.
0 Likes
HaktanS23
Active Level 4
Galaxy S
Yaprak ağaçtan sıkılmıştı sonbahar bahane oldu biraz 😅 ama bu samsungun pazarı apple'a saldığını değiştirmiyor rakibine daha iyi ekran yapıp kendisinde daha kötüsünü kullanması vs
svs48
Active Level 5
Galaxy S
Vallahi arkadaşlar iPhone samsung kıyaslaması saçma. 1.si iPhone kendi yazılımını kendi yazıyor. Ama samsung Google dan aldığı android sistemini kendi yazılımlarını ekleyip özelleştiriyor. İphone donanım yazılım olarak androidden geride kaldığı hususlarda var. Yok güvenliymiş o da yalan. Yazılım dışarıdan geliyorsa o cihaz casusluk yapar. İnternette bir sürü video var.
L-DRAGO
Expert Level 2
Galaxy S
Güle güle Samsung sanki gidişinize karalar bağlayacak. Çürük elma trolleri...
0 Likes
HaktanS23
Active Level 4
Galaxy S
Samsungun neyi bağladığı beni alakadar etmez dostum ben görüşümü belli ettim git trollüğünü başkasına yap iki markanında eksik olduğu yanları biliyorum görüyorum kör değilim