son güvenlik güncellemesinden sonra telefon fazla ısınmaya ve şarjının çabuk bitmesine neden oldu format atmadan çözüm önerisi olan varmı yadabaynı... View Post
son güvenlik güncellemesinden sonra telefon fazla ısınmaya ve şarjının çabuk bitmesine neden oldu format atmadan çözüm önerisi olan varmı yadabaynı... View Post
1 yil 3 AY oldu s24 fe alali 570 PİL döngüsü PİL sagligi 100 accu battery de 98 daha sarj ise yogun kullanımda [oyun haric] 6.5 7 saat az kullansan 15... View Post
Kullanan var mı acaba eSim, varsa deneyimler nasıl? Anladığım kadarıyla cihaz çalınması olayına kökten çözüm getiriyor cihazı çalan sıfırlasa dahi... View Post
Bu galaxy de siradanlasmis berbat tasarim.Birakin artık bu tasarımı. Hiç mi geometri bilginiz yok.az goze hos gelen bir sey secin yeter ertik.S10... View Post
Bastırdım hafif açıldı çıkaramadım sonra tekrar denedim açıldı taktım kartı ama zarar görmüşmüdür bi sorun olurmu? View Post
Bazen instada veya tiktokda galerideki kadar kaliteli olmayabiliyo bazı ayarlar yaptım ama yinede bazen sknti oluyo wifi kötü belki ondan da olablr... View Post
Arkadaşlar Merhaba Ekrana Gif Koyulabilen Uygulama Var mı? View Post
S22 den s25fe ye geçtim, ekran süresi ağlattı..hiç.alışık değilim böyle şeylere View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1542 | |
| 1059 | |
| 979 | |
| 861 | |
| 852 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 28 | |
| 26 | |