cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekrana çıkan yeşil çizgi

(Topic created on: 06-22-2023 06:19 PM)
155 Views
OzcanYilmaz
Active Level 2
Options
Galaxy S

image

Daha önce buradan sormuştum. Ekran değişimi gerektiği ve ekran ücreti alınacağı söylenmişti . Lakin bu sorun genel olarak çoğu güncelleme yapan kişileri benim gibi mağdur etmiş görünüyor ve güncellemeden kaynaklanan bir sorun olarak görünüyor.
Haberde göründüğü gibi böyle bir bilgi mevcut mu? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
7 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Servise göndermeniz daha iyi olur servis daha detaylı bilgi verir çünkü bu konuda net bilgi sahibi değiliz.
GürkanA255G
Expert Level 2
Galaxy S
Kardeşim öyle bir durum yok Samsung aradım sordum yalan haber
OzcanYilmaz
Active Level 2
Galaxy S
Bu konuda çok mağdur var ve aynı haberi shiftdelete.net 'de yapmış . Ben kullanıcı hatası olarak düşünmüştüm ama güncelleme sonrası bu mağduriyeti yaşayan çok insan var. Telefonun garantisi bittiği için telefonu aldığım fiyata yakın bir fiyat talep ediliyor . Screenshot_20230622_185526_Chrome.jpgScreenshot_20230622_185543_Chrome.jpg
0 Likes
Naim-GalaxyA33
Beginner Level 2
Galaxy S
Hangi ayın yamasından kaynaklı oldu bu cizgiler
0 Likes
OzcanYilmaz
Active Level 2
Galaxy S
Ek1687456191371_1687456191350_0.jpg
0 Likes
Naim-GalaxyA33
Beginner Level 2
Galaxy S
Güvenlik yama düzeyi nisan yaması bende yaptım böyle birleyle karşılaşmadım neyse teşekür ederim
Exxer
Active Level 3
Galaxy S
Ekrandaki yeşil dikey çizgiler kendiliğinden oluşabilecek bir durum değildir zamanla ekranın üzerine baskı veya düşme kaynaklı oluşmaktadır. Güncelleme sonrası geliyor denmesi şehir efsanesi