Banka uygulamalarında kimlik okutamıyorum. Başka telefonda anında okuyor. Test uygulaması indirdim ve onda da okumuyor. Daha önce ödeme bile... View Post
Banka uygulamalarında kimlik okutamıyorum. Başka telefonda anında okuyor. Test uygulaması indirdim ve onda da okumuyor. Daha önce ödeme bile... View Post
S23fe kullanıyorumUygulamalarımı ne kadar da son uygulamalar ekranından silsem yinede en son girdiğim ekranda tekrar açılıyor. View Post
Merhaba arkadaşlar. Galerideki videolarımın yaklaşık 100 tanesini tek bir klasörde dursunlar diye 'telegram images' adlı klasöre... View Post
bu pil sorunu nasıl çözücez çözümü olan var mı View Post
Çoğu telefon meraklısının merak ettiği konullardan biri "Benim telefon hangi segment" aslında çoğumuzun umrunda değil ama ben yinede... View Post
Bu sorunu yaşayan tek ben miyim? View Post
Exynos modelime bir sekilde rdr 1 mobile yi indirmeyi basardim ama bir hata var. Oyunda görüntü cok ama çok tuhaf. Sanirim mali gpu lar icin destek... View Post
Twlefonumun s24 fe orjinal 25 lik şar başlığını kullanıyorum ve başlığı yakından koklayınca koku geliyor bu normal mi? View Post
Samsung klavyede kaydirarak yazma acil oldugu halde calismiyor View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 24 | |
| 16 | |
| 14 | |
| 14 | |
| 14 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1516 | |
| 920 | |