cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran yansıtma closeload androidtv izinsiz

(Topic created on: 12-31-2023 08:48 PM)
402 Views
Alberk
Active Level 3
Options
Galaxy S

Cinnet geçirmek üzereyim! Yanımdaki kişi telefondan televizyona ekran yansıtınca benim telefonumdan yansıtmış gibi oluyor ve kapama veya engelleme yerini bulamadım. Böyle bir şey nasıl olurda benden izinsiz gerçekleşir anlamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz bunu engellemek istiyorum

image

7 Comments
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
Aynı problemi yaşıyorum bende çıldırmak üzereyim
Alberk
Active Level 3
Galaxy S
İnternete ne yazsam bir türlü alakalı konuya rastlayamıyorum hep saçma sapan şeyler
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
Yok ya ne yaptım ettim olmuyor acayip sinirlerimi bozdu ya bütün bildirimleri kapatıyorum yok sonunda uygulamayı sileceğim google home üzerinden tv yine kaldırın diyor orda da tv göremiyorum
enesmert
Active Level 7
Galaxy S
Bu arada dediğin olay aynı ağa bağlı olduğunda oluyor ben mobil veriye geçiyorum sorun yok dağıtıcıya geçiyorum sıkıntı yok ama tv ile aynı ağa bağlanınca çıkıyor direk
0 Likes
Ömer_A73-5G
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlar/Google ayarları/ cihazlar ve paylaşım / yayın seçenekleri/ medya kontrollerini kapatin

bu işlem olmadı ise o menüde yazan açıklamada Google Home uygulamasından işlemleri yapın .
O da olmadı ise android TV ayarlarında chromecast i açın medya kontrollerini oradan ayarlayın
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Smartwiev simgesine dokunup kapatın.Bunları kapatın.1704050691678.jpg1704050691720.jpg
murat33333
Beginner Level 2
Galaxy S
Samsung a12 yansıtma yok heralde bilen varmı
0 Likes