cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran Koruyucu Taktırdım

(Topic created on: 08-20-2024 09:25 PM)
968 Views
Reaal
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar,

Bugün telefonuma ekran koruyucu taktırdım,nano taktılar. Makinede kesim yapıyorlarmış cihazları var. Benim telefon Samsung Galaxy s23 fe.
Birincisinde takan kişi iyi takamadı bir sürü baloncuk kabarcık vardı geçer dedi. Ayrıca ekranın orta kısmında çizgi izi de vardı kat izi gibi. Neyse ben iade istedim iade yok değişim var dediler değiştirdim yenisi kesilip takıldı eskisine göre daha iyiydi bu sefer başka birisi taktı. Fakat koruyucuda yine çizgi izi var. Geçer dendi bana. Görseniz çatlak izi gibi. 
İnternette araştırdım tek benim başıma gelmemiş. 
İz geçer mi bilgisi olan var mı? Sonuçta para verdim ,kırık izi gibi bir ekran koruyucu kullanmak istemem.
11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sanki anlattığın kişileri işlerini iyi yapmıyorlar. Camı çıkarttır bu şekilde de taktırma zarar verirler telefona. Paranı geri al başka bir satıcıya yönel. Vatan Bilgisayar Teknosa Media Markt gibi yerlere git Belki onlar takar ve belki daha hassas davranırlar.
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy S
Nano cam tamamen bir fiyasko olup 1 ay geçmeden baloncuk yapar zaten. Siz en iyisi bilinen markaların camını sipariş edip kendiniz yanında gelen aparatla takınız. Zor bir uygulama değildir.
İyi günler...