cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran Koruyucu Taktırdım

(Topic created on: 08-20-2024 09:25 PM)
961 Views
Reaal
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar,

Bugün telefonuma ekran koruyucu taktırdım,nano taktılar. Makinede kesim yapıyorlarmış cihazları var. Benim telefon Samsung Galaxy s23 fe.
Birincisinde takan kişi iyi takamadı bir sürü baloncuk kabarcık vardı geçer dedi. Ayrıca ekranın orta kısmında çizgi izi de vardı kat izi gibi. Neyse ben iade istedim iade yok değişim var dediler değiştirdim yenisi kesilip takıldı eskisine göre daha iyiydi bu sefer başka birisi taktı. Fakat koruyucuda yine çizgi izi var. Geçer dendi bana. Görseniz çatlak izi gibi. 
İnternette araştırdım tek benim başıma gelmemiş. 
İz geçer mi bilgisi olan var mı? Sonuçta para verdim ,kırık izi gibi bir ekran koruyucu kullanmak istemem.
11 Comments
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy S
Bir ara vatan bilgisayarda taktırmıştım ortadaki cizgi geciyodu zamanla.
Reaal
Active Level 4
Galaxy S
Kırığa benzeyen düz bir çizgi bendeki. Sizdeki de mi öyleydi?
Gökhan37
Active Level 7
Galaxy S
Ince bir koruyucuydu şuan ismini unuttum nornal ekran koruyucu gibi degil. Tam telefonun ortasından birlestigi yer
0 Likes
SM-A346E
Active Level 8
Galaxy S
Makinede kesim yapılan camlarda o durum oluyor eğer göze batmıyorsa sorun yok bide düzgün takılmışsa büyük ihtimal nano camdır benim hoşuma gitmiyor hissiyatı bide tirnagimla dokununca nokta nokta iz bırakmıştı bende belki benimki kalitesizdi bide inceydi şuan temperli cam kullanıyorum bence daha iyi
Reaal
Active Level 4
Galaxy S
Cam kötüymüş bana öyle dedi oradaki çalışan 🤣
Nano taktılar. 200 TL ödedim.
Çizgi görünüyor dikkatle bakınca. İz geçer dedi ama ben emin değilim.
SM-A346E
Active Level 8
Galaxy S
Zaten eski kalite şuan hiçbir teknolojik üründe yok eski mebin verdiği tablete nano cam kestirip taktırmıştım öyle sağlamdı ki ekrana vururdum oyunda yenildikçe ama çizik bile yoktu 3 senelikti işin kötü tarafı fiyatları daha çok yükseldi fırsatçılıktan ve para kazanmaktan başka birşey yapmıyorlar
0 Likes
Reaal
Active Level 4
Galaxy S
Babama 200 TL demişler bana 250 dediler. Babam size gelmiş sormuş 200 demişsiniz deyince benden de 200 aldılar. Bugün çok sinir oldum. Paramla rezil oldum çizgi umarım gider yoksa tekrar muhatap olmak zorunda kalabilirim. 3. kez uğraşmak istemiyorum.
SM-A346E
Active Level 8
Galaxy S
Gerçekten başa bela olmuş umarım kurtulursunuz ben çok kafaya takarım ama hoşuma gitmeyince çıkarıp uzun bir süre taktırmıyorum sonra başka yerden cam taktırıp kullanıyorum bide fiyatı pahalıymış ben 40 50 liradan fazla vermedim tabi kesim camlardan kullanmıyorum artık
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonun ekranı ısındıkça geçer.