cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran Kapalıyken Gelen Bildirimler

(Topic created on: 12-07-2021 03:08 PM)
12808 Views
Zwilling
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, bir hafta önce S20 Fe ile aranıza katıldım. İlk aldığım gün ekran kapalıyken WhatsApp'tan mesaj gelince ekranın üst kısmında bildirim görünüp kayboluyordu. Ancak bir kaç gündür WhatsApp'tan mesaj gelince ekran uyanmıyor,  sadece bildirim sesi geliyor. AOD 10 saniye boyunca açık. Yanlışlıkla kapattığım ya da değiştirdiğim bir ayardan dolayı mı ekran kapalıyken bildirim görünmüyor, nasıl eskisi gibi görünüp kapanır hale getirebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Tsey
Active Level 4
Galaxy S
Merhaba,ayarlar>bildirimler>dahil edilen iygulamalar(icerisinde tüm uygulamalar yada istediginizi secebilirsiniz),ayrica altinda kisa acilir pencere ayarlari>edge aydintlatma tarzi seceneginden bildirim yada mesaj alindiginda ana ekran kenarlarinda beliren efekt seçeneğide mevcut,iyi günler dilerim

View solution in context

5 Comments
bahadır01
Active Level 2
Galaxy S
Bende ekran açıkta animasyonlu bir ekran koruyucu yaptığımda gitti bildirimi, kesin bir yerden düzeltiliyordur buradaki arkadaşlar hemen yardımcı olurlar
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar / kilit ekran / always on display oradan yapa bilirsiniz
0 Likes
Zwilling
Active Level 1
Galaxy S
Çok kurcaladım ama bulamadım maalesef, telefon konusunda acemi de değilim ama sanırım farklı bir menüye geçince bulamadım.
0 Likes
Solution
Tsey
Active Level 4
Galaxy S
Merhaba,ayarlar>bildirimler>dahil edilen iygulamalar(icerisinde tüm uygulamalar yada istediginizi secebilirsiniz),ayrica altinda kisa acilir pencere ayarlari>edge aydintlatma tarzi seceneginden bildirim yada mesaj alindiginda ana ekran kenarlarinda beliren efekt seçeneğide mevcut,iyi günler dilerim
Zwilling
Active Level 1
Galaxy S
Kısa açılır pencere ayarlarında ayrıntılı seçeneği seçtiğim için görünmüyormuş, çok teşekkür ediyorum. Konu çözüldü.
0 Likes