cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 2. Deneyimim

(Topic created on: 02-07-2025 08:39 PM)
593 Views
TitanCameraMan
Active Level 6
Options
Galaxy S
S25'e gelen yeni günceleme ile tekrar denedim.

Öncelikle hala bazı kasmalar mevcut, hala One Ui 6.1 kadar stabil değil.

Ama aşırı akıcı olmuş, animasyonları cidden çok güzel ve telefonu kullanırken bu animasyonlara bayıldım.

Bir diğer konu ise telefonu denerken artık arayüz telefona aitmiş gibi hisetiriyor, One UI arayüzü çok düzensiz, her widget kafasına göre konulmuş gibi fakat One UI 7 tam aksine çok daha rafine, Apple gibi bu konuyu başarmış.

Yapay zeka özelliklerine bayıldım, dışarı çıkacağım yürüyüş yapmak için güzel mi değil mi diye gösterebilmesi gibi bir çok hayatımızı kolaylaştıranilecek özelik eklenmiş.

Now Bar ve Dinamik bildirimler kimin fikriydi bilmiyorum ama iyi akıl etmiş, maç izlerken sol üste direkt Skorun dinamik bildirimin gözükmesi kapalıyken Now bar gözükmesi çok hoş, mormal telefonu kulanırken sol üste direkt skoru görebiliyorum veya telefon kağalıyken bile nowbar yarı aöık olduğundan görebiliyorum, ilerleyen süreçte bunun daha çeşitli ve detaylı olabilmesi beni oldukça heyecanlandırdı özelikle Fold ve flip telefonları kullananlar için.

Ne yazık ki hala buglar var hatta sağdan bildirim çubuğunu indirsem bile bildirimler açılıyor bazen😄 

Çok fazla özelleştirme eklenmiş bunlar çok hoşuma gitti, güç tasarrufu ayarlarından, uygulmaları özeleştirmeye ve bir çok farklı özellik şuan 30 küsür özelşeltirme sayabilirim ve hala yenilerini öğreniyorum fakat temel en büyük yenilik tasarım ve animasyonlar üzerine cihaz artık toplama Pc yerine cidden kendine öz bir yazılıma sahip olduğunu gösteriyor.

Ben One UI 7'yi hala heyecanla bekliyorum fakat önceden dediğim gibi hala problemleri var, mesela Sp 8 gen 3 hala daha stabil 8 elite a kıyasla, ayrıca bahsettiğim minik kasmalar ve buglar var bu yüzden marta sarkması veya şubatın sonuna doğru olması çok daha mantıklı.

Hala biraz daha cilalanması gerek. Samsung keyfinden One UI 7'yi yayınlamıyor değil zaten Beta bir çok ülkede mevcut sırf bu yüzden bir sonraki cihazımı yurt dışı alasım geliyor.

14 Comments
65432
Active Level 6
Galaxy S
elinizr sağlık güzel inceleme olmuş.samsung ya ön sipariş bitininde (ne zamansa) ya da mart ayında çıkarır.belli sorunlar varsa o zamana çözülür ve daha iyi çıkar.
emrullahugur
Active Level 4
Galaxy S
Sonunda forumda gerçekten işe yarayan bir gönderi :) Elinize sağlık.
MrBeyonde
Active Level 4
Galaxy S
Sorunun keyiften çıkarmaması değil de One UI 7 hakkında hiç şeffaf olunmaması. Members gibi uygulamada moderatörler aracılığıyla bu sorunlara değinilip neden ertelendiği anlatılabilirdi. Members'i Samsung'un kendisi bile kullanmıyor sanırım :) .
Galaxy S
Çok haklısınız, size bu konuda konuda katılıyorum.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👏
ienes
Expert Level 2
Galaxy S
Katılıyorum , buglarla dolu bir güncelleme yerine beklemeyi yeğlerim
Sayknow
Active Level 4
Galaxy S
One ui 7 de Z Flip telefonlar için kapak ekranında daha fazla özelleştirme gelir mi acaba
KediDostum
Expert Level 1
Galaxy S
Ui 7 den ses yok hâlâ
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Kasmalar nedir acaba ? Bize videolu bir şekilde gösteirmisiniz. 25 günü aşkındır kullanıyorum bir sorun yaşamadım en ufak kasma görmedim. Bilgilendirme için teşekkürler