cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

E-Sim özelliği

(Topic created on: 05-03-2024 10:24 PM)
253 Views
S23canavari
Active Level 5
Options
Galaxy S
S23 cihazım e-sim destekliyor ve resimdeki mesaj geldi. Sizce geçmek mantıklı mı?

image

0 Likes
7 Comments
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Bu eSİM olayı ne? hiçbir zaman öğrenme fırsatım olmadı, buraya biri artısını eksisini, ne olduğunu açıklarsa mükemmel olur.
Galaxy S
Eksiği var daha tam olarak stabıl değil
Ben kullanıyorum 13 pro da kullandığın şebek neyse ben e sım kullanmak istıyırum dıyırsun sana ücret karşılğında bı kart verıyor ustunde barkod var kamerayı açıp dırek gelıyor zaten çift hat cşhazlarda mesele ıphone larda çift hat girişi olmadığı için (çin hariç )bunun sayesınde çift hat kullanabılıyorsun ama cıhazı sıfırlarken yada başka e sım özellıklş cıhazda bunu kullanamazsın tekrar alman gerekiyor cıhazı sıfırlarken sana soruyor eğer sıl dersen gitti tekrar ücret verıp alıyorsun fızıkı sım gıbı her cıhaza takıp kullanamazsın
Solution
Hehahe
Active Level 6
Galaxy S
Elektronik sim. Yani fiziksel sim kartı gerekmiyor. Direk telefonun kendi içinde hal oluyor.

Artısı:
-Fiziksel sim gibi bozulma olayı yok
-Telefon çalınırsa sim kartı çıkarılmayacağı için bulabilme ihtimalin daha fazla. Hem güvenlik içinde iyi
-Fiziksel sim kart gibi kaybetme,kırırma durumu yok.

Eksisi:
-Telefonlar arasında geçiş yapmak fiziksel sim gibi rahat değil( +Türkiyede bir tık daha zor)
-Türkiyede geçiş için istenen saçma fiyatı (Yeni sim alırkende o parayı ödüyorsunuz)
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Çok sağ olun beyler. Türkiyede yaşayan biri için gereksizmiş.
Galaxy S
Aynen fizki sim gibi her cıhazda kullanabılırsen kamerayı açıp ona tanıtabılsen super olurdu ama çekme sıkıntısı oluyor bazen
Hehahe
Active Level 6
Galaxy S
Evet Türkiye de olan saçma fiyatlandırma yüzünden geçmek için pekte bir sebep yok ama sim kartların geleceği bu.
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Mantıken çekimde falan **bleep** olmaması gerekli ama forumlarda millet şikayetçi. İyi çekmiyor vs. gibi sorunlar yaşamışlar.