cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Değerli Samsung yetkilileri !

(Topic created on: 3 weeks ago)
122 Views
zombozo
Active Level 1
Options
Galaxy S

Artık one uı 7 güncellememizi verinnnn çünkü her gün kontrol etmekten sıkıldık anladık hata varmış anladık özür diliyorsunuz ama lütfen artık gelsin s24 ultra kullanıyorum ve bu artık istek değil gurur meselesi gibi oldu o güncelleme buraya gelecek 😁

15 Comments
Fiko35
Active Level 3
Galaxy S
Bana kalırsa garanti değil ama 2 gün içerisinde dağıtıma tekrar başlayabilirler gördüğüm haberlerde oluşan sorunlar ortadan kalkmış yayınlanmaya hazırmış guncelleme.Her şey iyi giderse cumaya kadar Türkiye ye geleceğini düşünüyorum.
zombozo
Active Level 1
Galaxy S
Uzunnnn Yıllardır Samsung kullanıcısıyım ilk defa bu kadar zor olan bir duruma denk geldim ve inat ettim o güncellemeye
Fiko35
Active Level 3
Galaxy S
neredeyse bütün samsung kullanıcıları gına geldi zaten umarım yakın zamanda verirlerde onlarda kurtulur bizde kurtuluruz
zombozo
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikleeee
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam bir de bu sene ilk defa troller ortaya çıktı gece yarısı toplu saldırı yapmaya çalışıyorlar arka arkaya yeni hesaplar açarak. One UI 7'den önce hiç böyle bir olay olduğunu hatırlamıyorum.
Kaptan2702
Active Level 4
Galaxy S
Değerli Samsung yetkilileri de bizim gibi gurur yapıp silebilir bu yazıyı birazdan 😅
zombozo
Active Level 1
Galaxy S
Bro Samsung telefonu satarken 7 yıl güncelleme alacak dedi ve bende hakkımı istiyorum o zmn one uı 7 yaptık yayınlicaz yayınladık sizede gelecek buda tarihi gibi cümleler kurup bizi heyecanlandırmayacak
Kaptan2702
Active Level 4
Galaxy S
Öyle öyle sonuna kadar haklısınız da gelin bi de bunuda onlara anlatın işte
Mmtpk
Active Level 6
Galaxy S
Androidten başka telefon kullanmadım hiç bir firmada böyle bir şey görmedim üst segmenten alt segmentlere doğru tarih yayınlanır en fazla güncelleme nerde dedikten sonra 1 hafta içerisinde almış oluyordum samsungta ben bunu göremedim maalesef hata varmış diyecekler kaç tane beta yokken kararlı sürümde neden olsun