Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
S21fe ye haftasonu güncelleme gelir mi? View Post
SAMSUNG S24FE DİYE BİR CİHAZINIZ VAR HATIRLIYOR MUSUNUZ? View Post
S22'de bildirim paneli ve bazı panellerde sorunlar çıkıyor, görseldeki gibi. En son Android 13'te çıkmıştı bu sorun. Nasıl... View Post
An itibariyle geldi arkadaşlar View Post
Müşteri hizmetlerinin cevabındaki saçmalığa bakar mısın? Otomatik cevap veriyor. Soruya cevap yok. Link gönderiyor. View Post
One Ui 7 Güncellemesinden Sonra Telefonu Şarjdan Ayıramaz Olduk Birde Ois İle Alay Ediyorduk Umarım Düzeltilir Sorun Yoksa Cihazın Gidişatı Hiç Ama... View Post
One Uİ 7 den sonra pilin hızlı bitme sorunu artık herkesçe dillendirilmeye başladı. 7 saat ve üzeri alanlar neredeyse çok az. View Post
120hz Ful mobil internet açık,, 0 dan 95 kadar kullanım zamanı. Sizde Nasıl,, View Post
Sonunda istediğim ve vbeklediğim büyük güncelleme benim telefonuma da geldi ama bir sorum olucak, şu genellikle tiktok ta paylaşılan uygulamaları art... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1629 | |
1346 | |
1080 | |
960 | |
823 |
User | Count |
---|---|
54 | |
41 | |
35 | |