cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

DEX açıkken telefonu da ayrı kullanmak

(Topic created on: 11-14-2023 08:22 PM)
214 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Ben dex den film açıp o sırada telefonu da ayrı kullanmak istiyorum. Eğer telefondan başka işlem yapmaya başlarsam film durduluyor. Prime Video uygulamasını kullanıyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba 0serName,

Yaşadığınız durumu inceleyebilmemiz için teknik ekibimiz iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa süre içerisinde size geri dönüş yapacaktır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Ben birkaç ay önce Samsunga sordum da telefon ısınmasın diye öyle yaptık dediler. Birtek Tab S9 Ultrada yapmıyor onu. Mantıksız olmuş.
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Evet mantıksız olmuş. Gen2 yi zorlamaz bence. S23 serisinin soğutması da güzel. Bence sorun olmaz ama neyse. Aslında uygulamayı da kapatmıyor sadece videoyu durduruyor. E artık oynatsa da bir şey olmaz.
0 Likes
Actixel
Expert Level 1
Galaxy S
Bencede zorlamaz sorun falan da olmaz. UI 6 GOS u kapattılar belki ileride bunu da değiştirirler.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Sanmıyorum ama belki
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Üstte göster yap,arka plan için izinleri aç öyle dene.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Nereden yapacağım? Resim içinde resim ayarı mı?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bildirim panelindeki arama kısmına "Resim içinde resim,üstte göster"gazarak yapabilirsin.Kullanmak istediğin uygulamalarında Uygulamalar kısmından arka plan verisini açıp,cihazı yeniden baslatarak dene.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba 0serName,

Yaşadığınız durumu inceleyebilmemiz için teknik ekibimiz iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa süre içerisinde size geri dönüş yapacaktır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes