cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Düz Elma 16 satıp düz s25 ?

(Topic created on: 02-10-2025 11:47 PM)
93 Views
Ozzy1717
Active Level 6
Options
Galaxy S

Herkese iyi akşamlar. Elimde düz ip 16 var satıp düz s25 ile kafa kafaya para vermeden değişme fırsatım var elimde. Sizce ne yapmalıyım. Objektif bir cevap verirseniz sevinirim. Beni en çok cezbeden şey 120 hz olayı. 

wirbusiness
Active Level 4
Galaxy S
ustam elmanin düzü, 2 model öncesi demektir. verdigin paraya yazık. s serisinin düzü de bu şekilde fakat yapay zeka özellikleri 15 pro alti modellerde olmaması can sıkıcı, gerci pek bir ise yaramiyorlar nesne kaldirmasi ortada
0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Gözü kapalı geçilir
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Ancak fiyat farkını değerlendirin. İphone 16 türkiyede daha pahalı samsung anlaşma var daha ucuz oluyor s25 daha iyi cihaz olsa da. 2.el ip16 verip sıfır s25 veriyorsanız olur ancak kafa kafaya yapmayın
0 Likes
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy S

2. El ip 16 verip sıfır s25 almayı düşünüyorum 

0 Likes
Motun
Active Level 10
Galaxy S
Samsung takas kampanyası ile mi alacaksınız. İphone kaç gb alacağınız s25 kaç gb lık
0 Likes
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy S

128Gb-128Gb ipyi elden satıp mağazadan sıfır s25 almak

Motun
Active Level 10
Galaxy S
Sanırım iphone 55 e gider 51 e s25 alırsınız. 2-3 aya samsung 48 falan olur diye düşünüyorum şu an da smart tag hediye falan veriyor sanırım alana tercih sizin.
2.elde iphone daha değerli oluyor lakin ben olsam geçerim 😊
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Yapay zeka ve 120 hz ivin ve kamera yetenekleri icin gecile bilir
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Apk kuramadığım IOS benim için çöp. Android candır. Android olarak da tabi ki Samsung ilk tercihimdir. Karar senin tabi.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
120 Hz İçin Geçilebilirde Yinede Gerek Yok Bence Ama İlla 120 Hz İstiyorsan Geç Tabiikide