Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
s23 one ui 7 guncelleyeli 20 gun oldu neredeyse ama son 5 6 gündür fazla ısınıyor telefon şarj performansı da yarıya düştü neredeyse sizde de boyle mi... View Post
Değerli arkadaşlarım bilgilerinize muhtacım. 17 günlük s24 fe kullanıcısıyım büyük güncellemeyi yaptım Android 15. yapmadan önce şarjım bir tık iyiydi... View Post
Bir S serisi cihaz kullanıyorum ama premium hissiyat sıfıra yakın. Ekran şahane. Donanım güçlü. Performans iyi. Peki ya his nerede Arayüz mü tasarım... View Post
A34 cihazima geri one ui 6.1 system ui tuner ile yuklesem CYA2 sürümünü one ui 7 güncellemesi gelirmi View Post
Cihazım S23 Sıfırlama yapmak istiyorum fakat hangisini tercih etmeliyim, en sağlıklı olan hangisi ? View Post
30 Nisan dan beri one ui 7 kullanıyorum uygulamalar in 30 nisana göre pil tüketiminden devasa artışın sebebi... View Post
Devices tycoon(oyununda) beta 3 alan modeller İlk alan... View Post
Arkadaşlar merhaba S24Fe kullanıyorum one ui 6 şarjı iyi gidiyordu lakin one ui 7 güncellemesinden sonra ekran daha az gitmeye başladı cihaz daha 53... View Post
Böyle Çoklu sekmeyi açtığım zaman( şuan fotoğrafta yok ama) hep ekranın yarısı siyah oluyor gecikme oluyor gibi son 1 gündür olmaya başladı sebebi... View Post
Tam dolum süresi 18 saatten 15 saate düşmüş.. gerisi sizde ben bir şey demiyeceğim. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1484 | |
1338 | |
997 | |
900 | |
707 |
User | Count |
---|---|
48 | |
45 | |
36 | |