cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Csc değiştirmek hakkında

(Topic created on: Monday)
120 Views
Emredroid
Active Level 4
Options
Galaxy S

Selam arkadaşlar csc değiştirmeyi düşünüyorum da bilgilerinizi paylaşır mısınız? Telefon sıfırlanır mı bu işlemde. Yapma amacım betayı almak değil güncellemeleri erken almak sizce hangi ülkeye geçmeliyim hangi ülkeler güncellemeyi önce alır ve csc değişmenin dez avantajı var mı?

13 Comments
kaanyildirim
Active Level 1
Galaxy S
İki gün önce betayı almak için csc değiştim. Beta ilk Almanyaya açıldı diye Almanya csc si yaptım ama beta gelmedi. Sanırım artık beta alımları kapalı boşu boşuna csc değiştirdim. Soruna gelecek olursak herhangi bir veri kaybı, sıfırlama olmadı.
Emredroid
Active Level 4
Galaxy S
Sanırım csc değiştirince beta olsa da gelmiyormuş diye okumuştum ama ilk alan ülke neresidir aceba güney kore olabilir mi?
0 Likes
kaanyildirim
Active Level 1
Galaxy S
Betayı kore, Almanya ve abd aldı. Bence asıl güncellemeyi de ilk olarak bu üç pazarda sunarlar
Emredroid
Active Level 4
Galaxy S
Şuan koreye geçsem garantiden çıkması dışında bir dezavantaj var mı
0 Likes
kaanyildirim
Active Level 1
Galaxy S
Onu bilmiyorum ne desem yalan olur. Ama bu tür yazılım işlemlerinde cihaza zarar verme durumları olabiliyor diye biliyorum. Her ne kadar basit ve kolay bi işlem olsa da risk az da olsa vardır diye düşünüyorum
0 Likes
kaanyildirim
Active Level 1
Galaxy S
Bir de bazı ülkelerde bazı özellikler değişebiliyor. Mesela benim cihazımda Samsung healt monitör çalışmıyordu, bölgenizde desteklenmiyor diyordu ama csc değişince çalışmaya başladı. Şuan Türkiyede desteklenip korede desteklenmeyen özellikler varsa o özelliklere erişimin engellenir. Mesela arama esnasında aramayı kaydetme özelliği bazı bölgelerde yasak
Emredroid
Active Level 4
Galaxy S
Anladım çok teşekkür ederim saat için ilk bilgi de güzel oldu zaten herhangi bir sorum olursa tekrar değişmek kolay gibi duruyor
Emredroid
Active Level 4
Galaxy S
Hocam almanyaya ait hangi kodu kullandınız ?
0 Likes
kaanyildirim
Active Level 1
Galaxy S
EUX hocam
0 Likes