Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Müzik dinlerken dolby atmos u kapattığında sesin daha güzel çıktığını farkettim sizce de öyle mi View Post
Bu çeviri özelliğini dikte özelliği ile birlikte kullanmam mümkün mü ? View Post
Bu güncellemede de ,AI sozlu yada yazili ceviri icin dil paketi turkçe olarak gorunmuyor.Konu ile bilgisi olan var mi ? Neden servet ödedik bu... View Post
Bir s serisi kullanıcısı olarak ben z diyorum Z serisi kullanıcılarından çok şikayet gelmiyor gibi yakın zamanda z serisine geçmeyi düşünüyorum View Post
Volkswagen marka bir aracım var kablosuz android auto özelliği var s22 ultra ve s24 ultra telefonlarımız var tam bağlanırken kopuyor yani bağlanmıyor... View Post
Merhaba. İstanbul Eyüp'te yaşıyorum. S23 kullanıcısı olarak Türk Telekom'dan hiç memnun kalmadım. Çekim gücü çok zayıf.Taahhüt sonrası kol... View Post
S23 256 GB model telefonumu şisli deki garantiye verdim telefon 29 günlük problem titreşim ve hoparlör den ses gelmemesiydi teste soktular ve 1 aylık... View Post
Merhaba, S23 ultra da yazdırma eklentisi olarak sorunsuz hangi uygulamayı kullanabilirim çok fazla sorun yaşıyorum.. View Post
Telefonda normalde sıkıntı yoktu ama birkaç gündür kalemden hafif yanık kokusu geliyor yuvada herhangi bir koku yok daha önce yaşamış yada neden... View Post
Sonunda😂 View Post
User | Likes Count |
---|---|
741 | |
536 | |
427 | |
367 | |
362 |