cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihaz Bakımında Depolama Temizlemenin Gitmesi

(Topic created on: 02-27-2020 02:33 PM)
553 Views
johncena01
Active Level 6
Options
Galaxy S

S7 Edge kullanıyorum, bir güncellemeden sonra cihaz bakımındaki depolama temizleme özelliği gitti, aynısı Note9'da da oldu. Nedenini öğrenebilir miyim?

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba johncena01,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm.  Bu soruyu sorduğunuz için teşekkür ederiz.

Samsung cep telefonlarında, cihaz bakımı menüsünde yer alan, gereksiz dosyaları tarama ve silme fonksiyonu; yapılan yazılımsal ve donanımsal geliştirmeler neticesinde artık bu fonksiyona ihtiyaç duyulmadığı için son güncellemeyle birlikte kaldırılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

MOD

View solution in context

10 Comments
emrecann
Active Level 3
Galaxy S
bende de gitti...
0 Likes
Galaxy S
güncellememiştim ama android 10 gelince gitti bende de, widget bölümünden cihaz bakımınınbul basılı tutarak ana ekrana taşı aynı işkemi görüyor
0 Likes
johncena01
Active Level 6
Galaxy S
Yine de dosya temizleme yapmaz
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlar>Uygulamalar kısmından cihaz bakımını bularak güncellemeleri kaldır derseniz depolama temizliği yeniden gelecektir.
0 Likes
Fatihh
Active Level 7
Galaxy S
Uygulamaya gelen son güncelleme ile o özelliği kaldırmışlar
0 Likes
johncena01
Active Level 6
Galaxy S
Kaldırıldığını ben de biliyorum, sadece bir MOD'un niye kaldırdıklarını yazmalarını istedim.
0 Likes
onrcmr
Active Level 4
Galaxy S
bi yeri düzeltip başka yeri bozmakta samsungun üstüne yok zaten
0 Likes
hknaslnbjk
Active Level 4
Galaxy S
Uygulamalara gir sag ustten 3 noktaya tikla sistem uygulamalarini ac device carenin guncellemelerini kaldir eski haline donuyor birdahada guncelleme.
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba johncena01,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm.  Bu soruyu sorduğunuz için teşekkür ederiz.

Samsung cep telefonlarında, cihaz bakımı menüsünde yer alan, gereksiz dosyaları tarama ve silme fonksiyonu; yapılan yazılımsal ve donanımsal geliştirmeler neticesinde artık bu fonksiyona ihtiyaç duyulmadığı için son güncellemeyle birlikte kaldırılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

MOD