cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Cihaz Bakımında Depolama Temizlemenin Gitmesi

(Topic created on: 02-27-2020 05:40 PM)
384 Views
johncena01
Active Level 6
Options
Galaxy S

S7 Edge kullanıyorum, bir güncellemeden sonra cihaz bakımındaki depolama temizleme özelliği gitti, aynısı Note9'da da oldu. Nedenini öğrenebilir miyim?

0 Likes
10 Comments
emrecann
Active Level 3
Galaxy S
bende de gitti...
0 Likes
Galaxy S
güncellememiştim ama android 10 gelince gitti bende de, widget bölümünden cihaz bakımınınbul basılı tutarak ana ekrana taşı aynı işkemi görüyor
0 Likes
johncena01
Active Level 6
Galaxy S
Yine de dosya temizleme yapmaz
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlar>Uygulamalar kısmından cihaz bakımını bularak güncellemeleri kaldır derseniz depolama temizliği yeniden gelecektir.
0 Likes
Fatihh
Active Level 7
Galaxy S
Uygulamaya gelen son güncelleme ile o özelliği kaldırmışlar
0 Likes
johncena01
Active Level 6
Galaxy S
Kaldırıldığını ben de biliyorum, sadece bir MOD'un niye kaldırdıklarını yazmalarını istedim.
0 Likes
onrcmr
Active Level 4
Galaxy S
bi yeri düzeltip başka yeri bozmakta samsungun üstüne yok zaten
0 Likes
hknaslnbjk
Active Level 4
Galaxy S
Uygulamalara gir sag ustten 3 noktaya tikla sistem uygulamalarini ac device carenin guncellemelerini kaldir eski haline donuyor birdahada guncelleme.
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba johncena01,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm.  Bu soruyu sorduğunuz için teşekkür ederiz.

Samsung cep telefonlarında, cihaz bakımı menüsünde yer alan, gereksiz dosyaları tarama ve silme fonksiyonu; yapılan yazılımsal ve donanımsal geliştirmeler neticesinde artık bu fonksiyona ihtiyaç duyulmadığı için son güncellemeyle birlikte kaldırılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

MOD