zcc
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bir arkadaşımız bugun daha guzel dille yazdi gonderdi ama bende bir daha e posta yoluyla yazip sinir dolu dille yazip gonderdim dayanamadim cunku arkadasimizin sorularina yanit vermediler okadar yazmış banada vermezler heralde tek diyecekleri guncelmiyiz.com u takip edin takip edilecek en son site o 🙄
4 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 05:54 PM in
Galaxy S
Cihazınız ile ilgili güncel yazılım bilgilerini öğrenmek için ve yazılım güncellemeleri takvimini incelemek için Samsung'un resmi internet sitesini ziyaret ediniz bunun için sizlere bırakmış olduğum linke tıklamanız yeterli olacaktır
http://www.guncelmiyiz.com/
http://www.guncelmiyiz.com/
zcc
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 05:59 PM in
Galaxy S
Cihaz guncellendikten sonra hala tesste diyen site yani yeterli olamayan sitedir gec guncelliyor takip etmek amacli yazi degil bu neticeye ulaşılması acisindan yazilan bir yazı gonderdigim yoksa takip ediyorum samfrewdan daha dgoru sonuclari gosteriyor güncelmiyizi sitesi guncelleme almış cihazi 1 yada 2 gafta sonra güncelliyor guncelleme almış cihazi testte gosteriyor takip ediyoruz yoksa zaten bir sekilde tesekkur ederim cvp icin
Cygnus-X1
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 07:09 PM in
Galaxy S
Kolombiya , Özbekistan , Lüksemburg vs vs daha aklıma gelmeyen nüfusu Türkiye'den daha küçük Samsung telefon satış sayısı Türkiye'den daha az birçok ülkede S10,S20 serileri için güncelleme 2 haftadir yayınlandı fakat Türkiye'ye neden en son geliyor anlamıyorum . S20 Fe ya note 20 ve S20 serisinden önce gelmesi ayrı bir ironi zaten
zcc
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-17-2022 07:44 PM in
Galaxy S
Bende anlamiyorum cvp da vermiyorlar