Original topic:

Camera assistant

(Topic created on: 08-03-2025 11:24 AM)
85 Views
865_S20FE_
Expert Level 5
Options
Galaxy S

S20FE ye one ui 5.0 güncellemesi ilk geldiğinde yükleniyordu sonra kaldırdılar gelecek vs dediler gelmedi bu uygulamayi indirmenin bi yolu varmı cihaza ? Apk olarak yüklediğimde açılmıyor

8 Comments
Ramocann
Active Level 10
Galaxy S
Bro bu good lock modülü değil mi? Cihazın good lock desteklemiyor mu? Desteklemiyor ise fine lock üzerinden modülün apk'sına ulaşmayı denedin mi? Benim cihaz mesela good lock desteklemiyor, modülleri direkt apk olarak yükleyince çalışmıyor ama fine lock üzerinden modüllerin apksına ulaşınca çalışıyor..
0 Likes
Ramocann
Active Level 10
Galaxy S
Ayrıca, finelock üzerinden good lock'ı da apk olarak indirmek ve kurmak gerekebilir
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Goodlock var da camera asistant vs yok fine lock indirdim ordan apk thermal guardion vs calisiyor ama camera asistantin tüm sürümlerini denedim acilmiyor android 13 lüleride denedim bu samsungun ... one ui 5.0 ilk geldiğinde camera asistant destegi vardi kaldirdilar sonra
YK2434
Active Level 3
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla eğer root atabilirseniz bazı Magisk Modülleri ile bu sınırı aşabiliyorsunuz
0 Likes
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Evet ama root taraftari da hic degilim ya
YK2434
Active Level 3
Galaxy S
Kişiden kişiye değişir hocam sizin gibi bende değilim ancak sadece bu yöntemle aşılabiliyor.
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Atmasi da zor biraz yanlis birsey yaparsam hard brick olur diye korkuyorum
YK2434
Active Level 3
Galaxy S
Hard brick yapmak sizin yanlış hareketler yüzünden olabilir, ancak Knox gibi şeylerden yararlanmak ve Samsunguj hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız Rootdan uzak durmalısınız ve Root atarsanız Banka uygulamaları acilmayabilir Bazi Magisk modülleri ile bunlarda düzeltilebilir ancak uğraştıcı.