Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Merhabalar arkadaşlar yarın telefonumun bataryasının değişimi için yetkili servise götüreceğim ama kutusunu faturasını falan bulamadım bunlar şartmı ? View Post
Merhaba, S25 telefonumda Samsung T7 SSD type C kabloyla bağlı olduğu halde fotoğraftaki gibi bir uyarı alıyorum. Nasıl çözebilirim? View Post
Bu nedir ya? Servise götürdüm yazılım atınca düzelir dediler ne yapayım? View Post
Merhaba. Telefonum s23. Son gelen google play sistem güncellemesinden sonra(android yazılım güncellemesi değil google play sistem güncellemesi) ondan... View Post
Apple da ki Simgeleri çok canlı ve net olurken Samsung ta ki simgeler Neden piksel gibi kalitesiz net değil. Böyle bir blurluk var simgelerde View Post
3 gün önce yaşadığım sorun nedeniyle telefon değiştirme kararı aldım sizce hangi amiral gemisi telefona geçmem mantıklı olur?( s23 ultra kullanıyorum) View Post
Herkese iyi geceler değerli ailem; Sizlerle oyun şeklinde güzel bir etkinlik yapmaya karar verdim, ve siz değerli arkadaşlarım için güzel sorular... View Post
Boyut biraz büyük gelmedi mi hata güncellemesi mi bu View Post
Galaxy S23 serisi Haziran 2025 güncellemesi aldı Samsung, Galaxy S23, S23 Plus ve S23 Ultra modelleri için Haziran 2025 güncellemesini kullanıma... View Post
User | Likes Count |
---|---|
897 | |
669 | |
594 | |
494 | |
458 |
User | Count |
---|---|
58 | |
55 | |
28 | |