cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bulut depolama/galeri

(Topic created on: 08-17-2024 09:31 PM)
84 Views
levvo
Active Level 2
Options
Galaxy S

Ben iphonedan samsunga geçtim, orada iclouda fotoğraflar yedekleniyodu ve telefonda yer kaplamıyordu, bunu samsungta sadece Microsoft Onedrive veya Google Drive ile mi yapabiliyoruz? Ben google fotoğraflar kullanmak istemiyorum Microsoft Onedrive'da ise bilgisayarımda aynı mailim girili, fotoğrafların bilgisayarla eşitlenmesini istemiyorum. Bu durumu çözenler aydınlatırsa çok sevinirim.

5 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy S
Google fotoğraflarım uygulamasını indirecwksiniz orya yedekliyeceksiniz.
0 Likes
Galaxy S
İcloud da googleın sunucularına kullanıyor zaten niye ki google a yüklemek istemiyorsunuz 😅
levvo
Active Level 2
Galaxy S
Güvenlik kaynaklı değil google fotoğraflar kullanmak istemiyorum. Sorun şu, İcloud son 50 fotoğraf vs ana hafızada tutuyor kalan bulutta, galeriye girdiğinizde internetiniz varsa bulutta duran fotoğrafları da görebiliyorsunuz bu sayede telefonun alanından yemiyor. Ben bu şekil depolama alanındaj bahsediyorum samsungta, bulutta dursun yer kaplamasın ama internetim varken vs galerimden görebileyim
Galaxy S
Ozaman yeni ondrive hesabı açacaksınız maalesef eskiden samsung cloud vardı dediğinizi yapıyordu ama kalktı
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Yo Play Store'da birçok bulut uygulaması var onlardan indirip onlara yedekleyebilirsin En güvenilir Yandex disk, Amazon photos, Turkcell lifebox, Dropbox, Google One (Google Drive) vs başta Tabi belli bi kotadan sonrası ücretli

Ayrıca Sd karta da yedekleyebilirsin
0 Likes