samandroid
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selamlar,
Buds2, Buds2 pro kullandim önceden şuan pro 2 kullaniyorum kulaga oturması ve sesinden gayet memnundum. Buds3 pro aldım ancak benim için hayal kırıklığı oldu.
Kulagimda durmuyor kulaklik, oturmuyor istediğim gibi dusuyor sürekli butun uclari denedim sonuc ayni. Ses konusuna gelirsek tizler çok tiz biraz yuksek sesle uzun sure dinlesen çınlama gibi tatsiz bir durum yapıyor.
Ilk aldiktan sonra birakip 2 ye geri donmustum simdi denedim ayni geri 2 ye donecek gibiyim, biraz daha sans vereyim. Olumlu gordugum yani ise sesler daha ayrı, ayrı daha temiz geliyor.
2 pro ve 3 pro kullananlardan yorum alabilir miyim mutlu musunuz kulakliktan?
5 Comments
TitanGlobal
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 06:39 AM in
Galaxy S
Farklı silikon uçlarını denemeni tavsiye ederim. Ben de Buds2 Pro'dan Buds3 Pro'ya geçtim ancak yaklaşık iki gündür kulaklık bana eziyet olmaya başladı. YouTube Music üzerinden müzik dinlemeye çalışırken sürekli bağlantı kopması gibi ses bozulmaları oluyor. Bluetooth codec'ini SSC'den AAC'ye alınca otomatik olarak düzeldi ama 96 kHz özelliğinden de mahrum kaldım. Samsung gene çalışan bir özelliği bozmuş oldu. Gerçi diğer Buds3 Pro kullanıcılarında böyle bir sorun var mı bilmeden yorum yapmak pek doğru olmaz ama bendeki sorun en azından böyle düzelmiş oldu.
samandroid
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 06:45 AM (Last edited 02-09-2025 06:49 AM ) in
Galaxy S
Denedim butun uclari hepsi ayni pro 2 yi kulagima koyup birakiyordum 2 saat yurusem dusmezdi buds 3u 2 saatte 50 kere yerine takarim. Uzun sure kullanamadigim icin bahsettigin kopma sorununu yasamadim.
Bu kulaklik olmamis gibi sahsi dusuncem.
Yani en azindan benim kulak yapima uymadigi bariz.
Bu kulaklik olmamis gibi sahsi dusuncem.
Yani en azindan benim kulak yapima uymadigi bariz.
laborant1271
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 06:59 AM in
Galaxy S
Bende normal 3 u var pro olmayan ben memnunum açıkçası ses açısından da
özgür_s21fe
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 07:47 AM in
Galaxy S
Bütün kulaklıklar herkese olmuyor herkesin kulak yapısı farklı maalesef. Bana da silikonsuz hiçbir kulaklık olmuyor hepsi düşüyor
MyronBolitarS24 U
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 10:43 AM in
Galaxy S
Hocam freebuds 3 pro, cx plus kullanmış biri olarak buds 3 prodan tek şikayetim ancsinin cok baskın olmaması. Ses seviyesi, bass ve kalite olarak çok memnunum