cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Güncellemesi: Kademeli dağıtım gecikebilir

(Topic created on: 02-09-2025 06:02 AM)
792 Views
SerhatErgün
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image

One UI 7 Güncellemesi Kademeli dağıtım, Galaxy S24 ve S23 için gecikmeler anlamına gelebilir

Samsung, S24 ve S23 serisi gibi amiral gemileri için One UI 7 güncellemesi konusunda yine sessiz kaldı.

One UI 7'nin Şimdiye Kadarki Resmi Gelişmeleri

Son yazılım güncellemesiyle ilgili resmi gelişmeler şöyle:

Ekim 2024

Samsung, SDC24'te yaptığı açıklamada One UI 7 Beta'nın yıl sonuna doğru yayınlanacağını, Kararlı sürümün ise 2025 yılında Galaxy S25 serisiyle birlikte yayınlanacağını doğruladı .

Aralık 2024

Samsung , Aralık ayı başında yalnızca Galaxy S24 serisi için One UI 7 beta test programını resmen başlattı .

Ocak 2025

Yeni One UI 7, 22 Ocak 2025'te Samsung Galaxy S25 duyurusu sırasında resmi olarak tanıtıldı .

Şubat 2025

Samsung, One UI 7 yazılımıyla donatılmış Galaxy S25 serisini resmen yayınladı . Ancak, genişleme yol haritası henüz şirket tarafından açıklanmadı.

Sammy Hayranlar

S25 serisiyle ilgili olarak Başkan TM Roh, bunun telefonlarla etkileşim şeklimizde temel bir değişim olduğunu söyledi. Samsung'un tüketicilerin günlük yaşamlarında kusursuz ve sezgisel çözümler sunan bu gerçek AI arkadaşından nasıl keyif alacağını görmekten heyecan duyduğunu açıkladı.

One UI 7 Güncellemesi – Gecikmeli mi?

Son basın bülteni, One UI 7 sürümünün en son Galaxy S serisi cihazlarla başlayacağını yineliyor . Telefonlar satışa çıktıkça, gelişmiş Galaxy AI yetenekleriyle donatılmış yeni yazılım da yayınlanıyor.

“Resmi One UI 7 sürümü en son Galaxy S serisi cihazlarla başlayacak. Güncellemenin kademeli olarak diğer Galaxy cihazlarına da dağıtılması bekleniyor.” – Samsung

Samsung ayrıca güncellemenin "diğer Galaxy cihazlarına da kademeli olarak dağıtılmasının beklendiğini" de sözlerine ekledi. Dipnotta, eski amiral gemilerinin (S24, S23) uzun zamandır beklenen One UI 7 güncellemesini almada gecikme yaşayabileceği belirtiliyor.

Şirket henüz One UI 7 Beta Programını tamamlamadı. Ve dağıtım takviminin gizemini korumak, güncellemenin gecikebileceğini gösteriyor. Ancak yazılım güncellemesi muhtemelen Şubat 2025'te dağıtıma başlayacak.

7 Comments
Galaxy S
Yani neden ertelendiği belli s25 satsin diye eğer sorun olsaydı s25 de one ui 7 nasıl kullanacaklar di
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bir işi de düzgün yapsalar şaşarım
ercifun
Active Level 5
Galaxy S
Çinli markalara döndü Samsung da. S25 satışları düşüşe gecmeden s24 e ui7 gelmez. Hep böyle sallayacaklar yaza kadar.
ErenG09
Active Level 7
Galaxy S
Zaten öyleydi hala öyle. Hakikaten uç özelliklere bakan var mı günlük hayatında istediğimiz yarı yolda bırakmasın yormasın yeter bir telefon ama gel gör ki Samsung insanı çatlatıyor artık.
0 Likes
Galaxy S
Arkadaşlar bu satış stratejisidir s25 serisini ne kadar çok satabilirsek o kadar kardır diye düşündüklerini tahmin ediyorum tabi benimki yalnızca tahmin
samglb
Active Level 3
Galaxy S
Ben 10/16 Subat arasi bekliyorum tahmin sadece ama bu yil kesin ve net
0 Likes
samglb
Active Level 3
Galaxy S
Ben 10/16 Subat arasi bekliyorum tahmin sadece ama bu yil kesin ve net