cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bu nasıl iş?

(Topic created on: 07-02-2022 03:14 PM)
277 Views
OğuzGalaxyS21-5GYdk
Active Level 6
Options
Galaxy S

Kardeşlerim Selam,

Ben bir şeyi fa.rk ettim sadece Galaxy S20 ve S21 için elimde bunlar vardı çünkü neyse konuya geçelim;

Söyle ki normal Samsung tarafından verilen güncellemelerde zaten sıkıntı var birde Google play Sistem güncellemesinde de sıkıntı yaşanıyor hatta bence telefon ve tabletlerdeki yavaşlama ve kasma nin büyük payı Google tarafından gonderilenler de yatıyor diye bilirim,

1 haziran 2022 Google Sistem güncellemesini yapmadım ve hatta S21 için 1 Mart 2022 de tutuyorum onu ve cihaz gayet normal çalışıyor ha hic mi yavaşlama yok vallahi yüzde 70 yok Samsung tarafından verilen güncellemeler de o da düzeltilebilir.

Konuyla ilgili tartışmayı yorumlarda yapalım kardeşlerim 

*Ekran görüntüsü eklendi.
*Konuyla ilgili hata raporu (her ne kadar hata olmasada) bildirim yapıldı, bu durumu yaşan kardeşlerimde aynı hata raporundan göndersin ki Samsung belki önüne geçebilir.

imageGalaxy s21 ekran görüntüsü

Örnek;

1 haziran 2022 yapınca play store aşırı kasıyor ve takılıyor Google tarafına da bildirildi ama hiç geri dönüş yok veya YouTube aşırı takılmalar videolarda donma bile yaşandı ses var görüntü yok cinsinden onun için bu post açıldı. 

Teşekkürler 

10 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
O google uygulamalarin guvenligi icin yapilmis bir guncelleme
0 Likes
Galaxy S
Ama cihazda yavaşlamaya neden oluyor
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Hic yasamadim onla ilgili bir sorun
0 Likes
Galaxy S
Kardeşim soyle bir örnek vereyim size ben;

1 haziran 2022 yapınca play store aşırı kasıyor ve takılıyor Google tarafına da bildirildi ama hiç geri dönüş yok veya YouTube aşırı takılmalar videolarda donma bile yaşandı ses var görüntü yok cinsinden onun için bu post açıldı.

Eyvallah katılımın için kardeşim
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Him anladim brnde a52s 5g var o dedigin tum sorunlar yok bende akici hepsi
Galaxy S
İşte ne mutlu size biz amiral gemisinde bu sorunları yasiyoruz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yok arkadaşın dediği gibi s21 lerde böyle bir sorun var şuan bende kullanıyorum s21 bende de aynısı
0 Likes
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy S
Ben a32 kullanıyorum bütün gün cellemeleler yapılı biçimde ama yavaşlama yok
Galaxy S
Kardeşim soyle bir örnek vereyim size ben;

Eyvallah katılımın için kardeşim