- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S23 Ultra cihazda Huawei watch gt2 akıllı saat bağlayıp bir de araba geçip arabaya da bağlanınca gelen aramalar hangisinden cevap verirsem ondan oluyor. **bleep** sorun yok fakat arabada mesela sesli arama yapıyorum veya araçtan arama yapıyorum dokunmatikten telefon ahizesine geçiyor araba da konuşmaya devam etmiyor kendim seçmek zorun da kalıyorum buna çözüm var mı teknik destek bile bu konu da yardımcı olamadı

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2023 11:03 AM in
Galaxy SMerhaba OznYvz,
Bu durum için aşağıda yer alan adımları kontrol edebilirsiniz:
1. Ayarlar öğesine dokunalım.
2. Uygulamalar butonuna dokunalım.
3. Uygulamalar ............. bitiminde yer alan üç çizgiye(filtreleme) dokunarak sistem uygulamalarını göster seçeneğini aktif edip Tamam'a dokunalım.
4. Uygulama listesinde yer alan Bluetooth test, Bluetooth Agent, Bluetooth paylaşımı, Bluetooth MIDI Service uygulamaları için sırasıyla aynı işlemleri gerçekleştirmenizi rica ederiz.
5. Baştan birincinin üzerine dokunduktan sonra Hafıza üzerine dokunalım.
6. Veriyi Sil butonuna dokunalım ve sırasıyla diğer iki uygulama içinde aynı işlemi tekrar edelim ve uygulamaların verilerini silelim. Bu işlem sadece uygulama verilerini temizleyecektir.
7. Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
8. Uygulamaların verilerini temizledikten ve ağ ayarlarını sıfırladıktan sonra tekrar denemenizi rica ederiz. Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD