cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bluetooth bağlanma sorunu

(Topic created on: 08-20-2023 06:58 PM)
484 Views
Rhaen
Active Level 1
Options
Galaxy S
S20 plus kullanıyorum. Arabanın radyoya bağlanamadığımı daha önce paylaşmıştım. Şimdi bilgisayara da bağlanamadığımı **bleep** ettim bluetoothla eşleştiriyor ama bağlan dediğimde bağlanmadı diyor. Usb kablo ile bilgisayara bağlanmak istediğimde sadece telefonu şarj ediyor. Arabaya usb kablo taktığımda yine sadece şarj ediyor. Bluetooth u görmemesini bağlanmamasını anlarım da kablo ilr neden bağlanamıyorum sadece şarj alıyor telefon. Bir türlü çözemedim bu olayı

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > Varsayılan USB yapılandırması > Dosya aktarımı veya USB bağlanma'yı seçin. Dosya aktarımını seçerseniz telefonunuzdaki verilerinizi bilgisayara aktarıp yedekleyebilirsiniz.

View solution in context

Solution
HasanS22
Active Level 6
Galaxy S
S20 Plus'ta Bluetooth ve kablo ile bağlanma sorunu yaşıyorsanız, bunun muhtemel nedenleri şunlar olabilir:

- USB bağlantı modlarında sorun: Telefonun sadece şarj modunda olması gerekiyor olabilir. Ayarlardan değiştirip deneyin.

- Bluetooth profillerinde uyumsuzluk: Araç/bilgisayarla uyumlu profiller eklenmeli.

- Kablosuz yazılım driverlarında sorun: Hem telefon hem cihaz yazılımlarını güncelleyin.

- USB port/kablo hasarı: Farklı kablo kullanıp test edin.

- Android Oto/Windows özellik desteği eksikliği.

Şunları dene:

- USB modunu değiştirin/gelişmiş moda alın

- Bluetooth profillerini eşleştirin

- Yazılım güncellemelerini deneyin

- Farklı USB kablosu dene

- Araca özel bir Android/Windows uygulaması kurmanız gerekir olabilir

Eğer yine olmazsa, USB portunda fiziki sorun olabilir. Servis kontrolü öneririm.

View solution in context

8 Comments
Solution
Galaxy S
Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > Varsayılan USB yapılandırması > Dosya aktarımı veya USB bağlanma'yı seçin. Dosya aktarımını seçerseniz telefonunuzdaki verilerinizi bilgisayara aktarıp yedekleyebilirsiniz.
Rhaen
Active Level 1
Galaxy S
Dosya aktarımı seçiliydi zaten USB bağlanma yaptım yine olmadı. Pc ye takıyorum kabloyu şarj alıyor telefon sadece.
Rhaen
Active Level 1
Galaxy S
Dediğin gibi kabloda sorun olabilir kötü bir kablo kullanıyorum, deneyeceğim.
Solution
HasanS22
Active Level 6
Galaxy S
S20 Plus'ta Bluetooth ve kablo ile bağlanma sorunu yaşıyorsanız, bunun muhtemel nedenleri şunlar olabilir:

- USB bağlantı modlarında sorun: Telefonun sadece şarj modunda olması gerekiyor olabilir. Ayarlardan değiştirip deneyin.

- Bluetooth profillerinde uyumsuzluk: Araç/bilgisayarla uyumlu profiller eklenmeli.

- Kablosuz yazılım driverlarında sorun: Hem telefon hem cihaz yazılımlarını güncelleyin.

- USB port/kablo hasarı: Farklı kablo kullanıp test edin.

- Android Oto/Windows özellik desteği eksikliği.

Şunları dene:

- USB modunu değiştirin/gelişmiş moda alın

- Bluetooth profillerini eşleştirin

- Yazılım güncellemelerini deneyin

- Farklı USB kablosu dene

- Araca özel bir Android/Windows uygulaması kurmanız gerekir olabilir

Eğer yine olmazsa, USB portunda fiziki sorun olabilir. Servis kontrolü öneririm.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonunuz tamire gitti mi hiç
Rhaen
Active Level 1
Galaxy S
Yenilenmiş telefon. Aldığımdan beri hiç tamire götürmedim henüz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Cihazınızın Ağ ayarlarını sıfırlayın. Ayarlar genel yönetim sıfırla Ağ ayarlarını sıfırla.
Rhaen
Active Level 1
Galaxy S
Denedim olmadı aynı sorun devam ediyor.