cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Arkadaşlar sizler ekran ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz ben amoled yanığı olmaması için renkleri az kıstım ama canlılık en yüksekte.Sizce en iyi... View Post

S23 fe cihazımı sıfırlamadan önce kullandığım hafıza 120 GB iken şuan yeniden kurduğumda cihazım 76 GB a kadar düşmüş yani bir nevi yer açılmış... View Post

Pc

Arkadaşlar bende 7 8 senelik bi lenovo laptop var ekraninda menteselerinde sorun var ve baya da yavaş çalışmaya başladı bunu tamir mi etsem yoksa yeni... View Post

Telefonumu android 15 güncellemesini yüklediginden belli ana ekranda drop atmaya başladı bazı uygulamalar içerisindede drop atıyor kasıyor neden... View Post

Sevgili Samsung, son yaptığınız güncellemeyi geri almanın bir yolunu bulun lütfen. Mis gibi telefonum nerdeyse 3310'a döndü.   View Post

S23 cihazım sonunda sabitledi bataryayı,güncellemeden sonra son 1 haftadır değerler aşağı yukarı aynı...İnşallah pil az gidiyor diyenler de kısa... View Post

Son şarjdan şuana Orjinal Instagram ı kaldırdıktan sonra One Uı 7 de tekrardan 8 saat ekran süresi almaya başladım. Herkese tavsiye ederim Instagram... View Post