Original topic:

Bixby

(Topic created on: 02-25-2025 09:07 PM)
436 Views
IOsman
Active Level 5
Options
Galaxy S

Samsung Mükemmel Derecede Iyi Olan Bixby Bırakıp Gidipte Google Ile Anlaşmalı Gemini Asistan Olarak Geliştiriyor Ki Gemini Butun Telefon Markaları Kullanabiliyor. Buraya Kadar Herşey Tamam Bixby Kaldırıldımı? Hayır Ama Türkçe Dil Desteği Getirmek Bir asistan Modeline Bu Kadar Zor Olmamalı. Senelerdir Kullanıyorum Bixby Yi Ve Galaxy s8+modelinde senin sesini Tanıyarak Kilit Bile Açabilen Bir Asistan Olan Bixby Şuanda Farklı Dillerde Kullanılabiliyor Fakat Türkçe Yok Ingilizce İçinde Aksân İle Kullanım Gerekiyor. Bixby Yi Yapay Zeka Entegresi Ile Piyasaya S25 Serisi Beraberinde Süreceklerdi Fakat Google Ne Sundu İse Artık Bixby Arkaplanda Hatta Tamamiyle İşlevsiz Bırakılmış Olabilir. Benimde İsteyeceğim Gibi Bircok Samsung Kullanıcısınında Türkçe Dil Desteği Istediğine Eminim. 

16 Comments
IOsman
Active Level 5
Galaxy S
Emin Ol Yapay Zeka Saniyeden Kısa Bir Süre İçerisinde Bulup Sana Gerekirse Ses Kodlaması Ve Artık Nasıl Bir Geri Bildirim İstiyor İsen Yanıtlayabilir.
Galaxy S
Her yapay zeka aynı değil. Dedikleriniz için özelleşmiş yapay zeka araçları var. Bixby onlardan biri değil
IOsman
Active Level 5
Galaxy S
Bende bunu söylüyorum bixby e yapay zeka entegresi diye başta belirttim ama gözden kaçırmış olabilirsin
0 Likes
Galaxy S
Olabilir. Onlar da yapay zekayla uğraşmamak için halihazırda yapay zeka asistanı olan gemini'yi getirdiler herhalde
IOsman
Active Level 5
Galaxy S
Şurda bir çelişki var işte bixby yaşlı bir asistan ve dil desteği kısıtlı yapay zeka entegresi bu kadar zor olamaz. ve zaten bixby normalde yapay zeka gibi cevaplama yapabiliyor sadece öğrenmesi kapalı neyse en fazla asistan kullanmayız yada gider farklı bir marka alırız 😅😄😅😅😁🤣
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Ama son zamanlarda ufak tefek güncellemeler dikkatımi çekiyo bixby de, hep bi umut bekliyorum şuan ismi jarvis paşamızın pek anlaşamasakta işe yaradığı zamanlar oluyo 😂
IOsman
Active Level 5
Galaxy S
çok kullanışlı bence ben ingilizce bilgim var aksaan tutturamasamda arada anlıyor