cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bixby nin türkçe olmaması

(Topic created on: 01-30-2024 01:34 PM)
606 Views
yetkilibeyfendi
Active Level 2
Options
Galaxy S
İphone u satıp samsung s24 ultra telefon aldım bixby türkçe dil desteğini desteklemiyor neden ? Bir iphone kadar olamoyor mu samsung 85 milyon nüfuslu Türkiye ye dil desteği sağlamayı 30 40 milyon luk ülkelerin diline destek veriyor ilginç yani bu ülkede en çok satılan telefon samsung iken birde... Ayrıca telefon da ağır çekim modunda flash gibi yanıp sönüyor arayıp konuştuğumda ampul ışığında öyle olduğunu söylüyorlar iphone da bu sıkıntı yok lütfen bu konuları samsung yetkililerinden birisi dikkate alsın boş konular değil bunlar
10 Comments
ademozata
Active Level 3
Galaxy S
net hatırlıyorum bixby ilk çıktığında 1 sene içerisinde gelecekti türkçe ama kaç sene oldu hâla türkçe dil desteği desteklemiyor
EnesWithA52
Active Level 3
Galaxy S
Sanırım iptal oldu o iş öyle hatırlıyorum bende
Galaxy S
Zaten s23 den farkı yok tek **bleep** google ın yapay zekası telefon a entegre :) iphone 16 serisinde eğer ciddi çıkışlar yaparsa samsung bayağı zarar eder
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Yabancılardan kazandıkları para Türkiye'den kazanacakları paradan çok daha fazla olacağı için uğraşmıyorlar. Onlar için gereksiz masraf.
S23canavari
Active Level 5
Galaxy S
Şimdilik google asistan kullanabilirsin. Bixby içinse diyecek lafım yok üzücü harbiden
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Ağır çekimde sorun yok. Gerçekten ampul ışığından kaynaklı böyle bir titreme oluyor. Güneş ışığında çekersen sorun kalmaz her cihazda böyle. iPhone'da nasıl ışık titremiyor bilmiyorum titremesi gerekir. Cihazla alakalı değil çünkü.
0 Likes
Galaxy S
İphone da ben böyle bir sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum **bleep** görünce dedim teknik bir hata var herhalde müşteri hizmetlerini aradığımda onlar da aynısını söyledi
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Hayır teknik bir hata yok. Bende iPhone 6s kullandım 1 yıl kadar ve her türlü ortamda her türlü çekim modunu denedim. Aynı şey benimde başıma geldi. Şuanda da A73 5G kullanıyorum yine aynı durum var. Bu bir hata değil. Böyle olması gerekiyor zaten.

Şimdi şöyleki kullandığımız ampuller 50hz - 60hz gibi aralıklarla yanıp sönüyor insan gözü bunu algılayamaz fâkat yüksek FPS çekim yaptığınızda kamera bunu görür ve size ışık yanıp sönüyormuş gibi görünür. Böyle bir durum yok korkmayın. Yani kısacası bu bir hata değil doğal bi olaydır.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
Elektrik hatlarımız saniyede 50kez sinüs eğrisi şeklinde dalgalanır. Ampuller saniyede 50kez yanıp söner aslında. Ağır çekimde bu gözüküyor normal.
0 Likes