cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bixby, Galaxy AI ve Good Lock

(Topic created on: 09-27-2024 09:13 PM)
297 Views
sabırS22
Active Level 9
Options
Galaxy S

Bunlara türkçe ne zaman gelecek?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Galaxy AI için Ekim-Kasım gibi diyorlar. Diğerleri belli değil.

View solution in context

17 Comments
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Galaxy AI için Ekim-Kasım gibi diyorlar. Diğerleri belli değil.
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Türkiyede bukadar çok kullanılan bir markanın türkçeyi tam desteklememesi üzüyor beni
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Maalesef öyle. Getirseler çoğu kişinin kullanmayacağını bildikleri için erteliyorlar. Yani bu forumda belki çoğunluğunun haberi var ancak birçok kişinin haberi bile yok Galaxy AI'den.
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Tr insanının ilgisi elmada olduğu için şuan bu haldeyiz
0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Teknoloji siteleri de Apple haberlerini öve öve anlatınca da tabii ki sonuç olarak herkes elmaya ilgi duyuyor. Saçma sapan yenilikleri öve öve anlatıyorlar. Bu sadece Türkiye'de değil aslında. Yabancı sitelerde de çok var. Video durdurma özelliğini öve öve bitiremeyenler de var. Onun dışında ülkemizde Samsung'un payı daha fazla olsa da özellikle A serisi ile çok popüler. Yani AI özelliklerinin çoğu yok. Ama artık getirmeliler Türkçe'yi. Kullanıcı sayısı azımsanacak gibi değil.
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
Apple'ın saçma sapan yeniliklerine rağmen insanların hâlâ ohaaaa elma 16 çıkmış diye şaşırmaları benim çok zoruma gidiyor.
0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Yani elmanın da artıları var, bazı kişiler için daha iyi. Onlara sözüm olmasa da diğerleri ihtiyaçtan çok gösteriş için alıyorlar. Neyse benim artık pek de umrumda değiller özellikle 15'den sonra. Samsung'un sırf kullanılmıyor diye kaldırdığı özellikler çok fazla. En basitinden iris taramayı kaldırmasa Face ID'nin en büyük rakibi olurdu.
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
İris tarama ne bilmiyorum ama apple'ı gerçekten ihtiyacı olduğu için alanlar bence çok çok az
0 Likes
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
İris tarama, gözü okuyan bir biyometrik veri. Parmak izi gibi. Face ID'deki gibi ikizleri ayıramama durumu da yok. Herkesin irisi fa‌rklı olduğu için ayırt edebiliyor. Tek eksisi mesafeyi ayarlamaktı ben kullanırken ama doğru ayarlarsanız Face ID'den daha hızlı. Zaten öesafe de normal kullanımda tutuş için ayarlanmış. Ben Note 7 felaketi dışında ilk irise sahip S8'de denemiştim. Çok iyi çalışıyordu. S10'da belki şimdiki dinamik ada benzeri tasarımla devam etse çok iyi yerlere gelebilirdi.